Seful Apple: Nu vad de ce lumea ar mai cumpara un calculator in ziua de azi

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 13:48
8613 citiri
Seful Apple: Nu vad de ce lumea ar mai cumpara un calculator in ziua de azi
Foto: Apple

Seful Apple, Tim Cook, a declarat ca nu vede motivul pentru care cineva mai are nevoie in zilele de noastre de un calculator personal (PC).

"De ce ai mai cumpara un PC? Pe bune, mai exista un motiv pentru a face asta?", a mentionat acesta intr-un interviu acordat The Telegraph.

El a mai precizat ca tableta cu ecran mare iPad Pro, de 12,9 inchi, realizata de compania sa, poate inlocui cu succes alte dispozitive.

"Da, iPad Pro este un inlocuitor pentru multe, multe persoane care folosesc un notebook (un laptop de dimensiuni mici, de regula si foarte usor - n.red.) sau un desktop vor incepe sa foloseasca tableta si vor ajunge la concluzia ca nu mai au nevoie de altceva, cu exceptia telefonului", a punctat Tim Cook.

Un iPad surprinzator, pregatit de compania Apple

Totusi, declaratia sefului Apple nu reflecta realitatea. Apetitul oamenilor pentru tablete s-a diminuat in ultima vreme.

Vanzarile de iPad-uri au fost in scadere in ultimele 7 trimestre, reflectand tendinta generala inregistrata de toata piata tabletelor.

Pe de alta parte, declaratia lui Tim Cook poate parea oarecum bizara, avand in vedere ca divizia de laptopuri a Apple merge foarte bine, aminteste Business Insider.

In trimestrul trecut, compania a vandut un numar record de MacBook-uri: 5,71 milioane de unitati.

iPad Pro este cea mai mare tableta lansata de Apple, la care poti atasa o tastatura, dar si un stylus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#sef Apple tableta inlocuieste calculator, #iPad pro lansare, #Apple iPad Pro , #iPad