Prototipul iPad Mini exista deja

Sambata, 07 Aprilie 2012, ora 14:47
5280 citiri
Prototipul iPad Mini exista deja
Foto: Webnews

Prototipul dispozitivului iPad Mini, cu un display de 7,85 inchi, se afla deja in laboratoarele specialistilor Apple, anunta John Gruber, administratorul portalului Daring Fireball.

Declaratia a fost lansata in cadrul unui episod din "The Talk Show", confirmand ipoteza potrivit careia grupul din Cupertino intentioneaza sa lanseze pe piata versiunea miniaturizata a unui iPad, relateaza Webnews.

Presiunea pe care Kindle Fire o exercita in acest sector pare sa reprezinte o amenintare mult mai serioasa pentru Apple decat se prevedea initial, astfel incat marul tehnologic din Cupertino este mai mult decat interesat sa realizeze un produs-surpriza in acest context.

Gruber sustine ca noul dispozitiv ar putea fi prezentat oficial in cadrul evenimentului Worldwide Developers Conference, care se va desfasura in iunie la San Francisco, ocazia ideala pentru a anunta fanilor Apple acest new-entry din familia iPad.

Cat despre detaliile legate de caracteristicile tehnice ale prototipului, Gruber a dezvaluit doar o informatie privitoare la rezolutia iPadMini (1024 x 768 pixeli), tinand sa precizeze ca unicul dezavantaj remarcat vizeaza anumite ambiente, in care textul devine mult prea mic, utilizatorul intampinand dificultati la lectura, precizeaza sursa.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Recent, au apărut zvonuri că Samsung, în colaborare cu Google, dezvoltă noi funcții de inteligență artificială (AI) pentru linia de smartphone-uri. Potrivit ultimelor rapoarte, următoarea...
#iPad Mini prototip, #iPadMini John Gruber , #iPad