Pe Okazii.ro incepe luna super ofertelor pentru fanii Apple

Joi, 01 Octombrie 2015, ora 14:553233 citiri
Pe Okazii.ro incepe luna super ofertelor pentru fanii Apple

Noutatile de la Apple sunt asteptate cu interes de milioane de fani din lumea intreaga. Produse de top, care imbina perfect inovatia, eleganta designului si performantele deosebite, gadgeturile Apple sunt preferate de tot mai multi utilizatori.

Ofertele speciale pregatite de Okazii.ro in acesta luna includ o gama larga de produse care pot fi cumparate la preturi foarte accesibile.

Pentru pasionatii de iPhone, Okazii.ro a pregatit deja o serie de oferte noi, pentru varfurile de gama iPhone 6S si iPhone 6S Plus, cu preturi care incep de la 3799 de lei, respectiv 4299 de lei. De asemenea, modelele anterioare precum iPhone 6, iPhone 5S si iPhone 6 Plus se numara in continuare printre favoritele cumparatorilor pe Okazii.ro.

Tabletele sunt gadgeturi foarte cautate pe Okazii.ro, iPad-urile generand cele mai multe tranzactii in aceasta categorie. Pentru modelul iPad Air 2 (care este si cel mai cautat), ofertele incep de la 1699 de lei. Pe locul doi se claseaza modelul iPad Mini 3, iar modelul iPad Air 1 ocupa pozitia a treia in topul vanzarilor pentru acest tip de produs.

Okazii.ro are oferte avantajoase si pentru cei care cauta laptopuri Macbook la preturi accesibile. In prezent cele mai cumparate modele de la Apple sunt Macbook Air 13, Apple Macbook Pro 15 si Macbook Pro 13.

Pe Okazii.ro, vanzarile de iPod-uri sunt mai mari decat cele pentru oricare alt model de MP3/MP4 Player. iPod Nano 7, iPod Touch 5 si iPod Classic 6 sunt cele mai cumparate modele. Pentru urmatoarele trei luni Okazii.ro estimeaza o crestere a vanzarilor cu cel putin 25% fata de ultimele trei luni.

Si Apple Watch este un alt produs care a trezit rapid interesul cumparatorilor pe Okazii.ro. Apple Watch Sport 38mm este modelul cel mai cumparat in acest moment, urmat, asa cum era de asteptat, de Apple Watch Sport 42mm.

In aceasta luna, Okazii.ro te asteapta cu o multime de oferte speciale pentru produsele Apple. Pe langa o serie de discounturi pregatite de vanzatori, poti beneficia si de Garantia de Livrare, serviciul prin care te asiguri ca primesti exact produsul dorit, conform descrierii de pe site.