Noutatea Apple care ne poate tine mai sanatosi

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 08:14
2781 citiri
Noutatea Apple care ne poate tine mai sanatosi
Foto: onlineblog.ro

Noul sistem de operare al Apple, iOS 8, are inclusa o aplicatie importanta care ii ajuta pe utilizatori sa ramana sanatosi.

Aceasta este disponibila pentru noile modele de gadgeturi, iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch, scrie Fox News.

Aplicatia monitorizeaza parametri precum greutatea utilizatorului si caloriile arse in timpul exercitiilor fizice. Aceasta va fi utila si pe termen lung, deoarece si alte aplicatii similare din viitor vor fi legate de ea.

HealthKit a fost conceputa pentru a transforma modul in care pacientii transmit catre medici informatiile esentiale pentru starea lor de sanatate. De exemplu, in cazul in care cineva are hipertensiune arteriala, doctorul acelei persoane va primi automat actualizarile necesare care il vor ajuta sa vina in intampinarea pacientului cu tratamentul optim.

La noua tehnologie se vor putea alinia si centrele medicale importante, totul fiind usurat de gadgeturile care se pot purta, asa cum sunt ceasurile inteligente.

Totusi, expertii in domeniul tehnologiei sunt ingrijorati cu privire la siguranta informatiilor legate de sanatatea utilizatorilor. Cea mai mare temere tine de posibilitatea ca datele respective sa ajunga la unele companii din domeniul asistentei medicale.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Recent, au apărut zvonuri că Samsung, în colaborare cu Google, dezvoltă noi funcții de inteligență artificială (AI) pentru linia de smartphone-uri. Potrivit ultimelor rapoarte, următoarea...
#aplicatie HealthKit iPhone, #Apple HealthKit , #lansare