Noi imagini cu iPhone 6 in cutie (Foto)

Luni, 11 August 2014, ora 12:02
13509 citiri
Noi imagini cu iPhone 6 in cutie (Foto)
Foto: techradar.com

Mai e doar o luna pana cand Apple va lansa iPhone 6, iar tot mai multe imagini cu acest telefon apar pe Internet.

TechRadar a obtinut niste poze in care smartphone-ul mult asteptat se afla in cutia in care va fi comercializat.

Potrivit sursei citate, imaginile nu sunt trucate si ar fi fost facute intr-un laborator de testare al companiei americane.

Totusi, ramane de vazut daca acesta va fi viitorul telefon al Apple.

Imagini cu interiorul dispozitivului

Saptamana trecuta, Feld & Volk, compania care modifica smartphone-urile produse de Apple pentru a le transforma in produse de lux, a dat publicitatii niste imagini in care ar fi fost surprins interiorul iPhone 6.

Primul lucru care iese in evidenta este logo-ul gigantului IT, similar cu cel folosit la primul model de iPhone. Se pare ca acesta va fi realizat dintr-un material rezistent la zgarieturi.

Noi imagini cu iPhone 6 - Ce schimbari face Apple (Foto)

O alta schimbare este camera foto din spate, care iese in relief, insa ramane de vazut daca obiectivul extern va fi pastrat in varianta finala, avand in vedere ca cea prezentata de Feld & Volk este una nefinisata.

Cand vom face cunostinta cu iPhone 6

iPhone 6 ar urma sa fie lansat de Apple pe 9 septembrie, conform unor surse, insa data nu a fost confirmata oficial.

Telefonul va avea un ecran de 4,7 inchi, va fi mai subtire decat modelul anterior, va avea o camera foto imbunatatita si un procesor mai bun.

Cand vom vedea prima data iPhone 6

Mai mult, evenimentul din septembrie ar putea marca si lansarea primului phablet din istoria Apple, care va fi o versiune de iPhone 6 cu ecran de 5,5 inchi.

Totusi, exista probleme cu fabricarea acestui telefon, deci ramane de vazut daca va fi gata la timp pentru a fi prezentat alaturi de "fratele" sau mai mic.

Ulterior, daca gigantul IT respecta traditia, in octombrie vom avea parte de o noua serie de tablete, care va fi lansata impreuna cu un ceas inteligent.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#imagini iPhone 6, #poze iPhone 6, #informatii iPhone 6, #zvonuri iPhone 6 , #iPhone