Noi imagini cu iPhone 6 - Ce schimbari face Apple (Foto)

Vineri, 08 August 2014, ora 23:30
8984 citiri
Noi imagini cu iPhone 6 - Ce schimbari face Apple (Foto)
Foto: Business Insider

Noi imagini in care se presupune ca apare iPhone 6 au fost date publicitatii de Feld & Volk, compania care modifica smartphone-urile produse de Apple pentru a le transforma in produse de lux.

Primul lucru care iese in evidenta este logo-ul gigantului IT, care este similar cu cel folosit la primul model de iPhone, scrie Mac Rumors.

In plus, el va fi realizat dintr-un metal rezistent la zgarieturi. Unele zvonuri indica faptul ca este vorba de aliajul numit "Liquid Metal", patentat in urma cu catva timp de catre Apple.

Butoanele de volum sunt in continuare pe partea din stanga a telefonului, insa vor fi pozitionate intr-o adancitura a carcasei.

O alta schimbare este camera foto din spate, care iese in relief, insa ramane de vazut daca obiectivul extern va fi pastrat in varianta finala, avand in vedere ca cea prezentata de Feld & Volk este una nefinisata.

Cand va fi lansat iPhone 6

iPhone 6 ar urma sa fie lansat de Apple pe 9 septembrie, conform unor surse, insa data nu a fost inca confirmata oficial.

Cand vom vedea prima data iPhone 6

iPhone 6 va avea un ecran de 4,7 inchi, va fi mai subtire decat modelul anterior, va avea o camera foto imbunatatita si un procesor mai bun.

Mai mult, evenimentul din septembrie ar putea marca si lansarea primului phablet din istoria Apple, care va fi o versiune de iPhone 6 cu ecran de 5,5 inchi.

Totusi, exista probleme cu fabricarea acestui telefon, deci ramane de vazut daca va fi gata la timp pentru a fi prezentat alaturi de "fratele" sau mai mic.

Ulterior, daca gigantul IT respecta traditia, in octombrie vom avea parte de o noua serie de tablete, care va fi lansata impreuna cu un ceas inteligent.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
O filială a gigantului american Google, Mandiant, avertizează joi, 18 aprilie, într-un raport, cu privire la activităţi ale unei grupări de hackeri cu legături cu spionajul rus, Sandworm,...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#poze iPhone 6, #imagini iPhone 6, #zvonuri iPhone 6, #lansare iPhone 6 , #iPhone