Made in China: cum sa-ti faci singur un iPad

Vineri, 15 Iulie 2011, ora 08:41
3211 citiri
Made in China: cum sa-ti faci singur un iPad

Daca iti doresti foarte tare un iPad, dar nu ai suficienti bani pentru el, un chinez de 21 de ani iti ofera un ghid video "pas cu pas" si te invata cum sa iti faci propriul iPad identic cu cel al Apple, cu resurse minime.

Intr-un video care dureaza 20 de minute, postat pe Yoku - o clona Youtube facuta de chinezi, Liu Xinying ne arata cum se asambleaza un dispozitiv identic cu iPad, folosind componente de calculator, un ecran tactil si o carcasa cu taste, scrie Yahoo!News.

La sfarsitul video-ului intitulat "DIY IPAD3", micul geniu in IT arata varianta finisata a tabletei care pare sa fie un dispozitiv functional ce arata exact ca iPad-ul Apple, insa care utilizeaza Windows, sistemul de operare al Microsoft.

Vestea despre talentul lui Liu s-a raspandit rapid in intreaga lume, prin intermediul catorva site-uri straine si chineze, precum si pe Weibo, echivalentul Twitter in China.

Citeste mai multe despre Made in China: cum sa-ti faci singur un iPad pe Business24.ro.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#apple, #iPad, #ipad china , #iPad