Lansarile Apple: Ceasul atotstiutor si sistemul de plata Apple Pay, prin iPhone 6

Marti, 09 Septembrie 2014, ora 23:35
9181 citiri
Lansarile Apple: Ceasul atotstiutor si sistemul de plata Apple Pay, prin iPhone 6
Foto: The Telegraph

Lansarea noilor produse ale Apple, care a avut loc marti seara in California, a inceput cu 6 minute intarzire, starnind glume in randul participantilor care asteptau noul ceas multifunctional Apple Watch. Printre produsele lansate se numara si un nou sistem de operare, iOS 8, dar si un sistem de plata Apple Pay.

Ceasul Apple va fi in stare sa monitorizeze toate activitatile zilnice ale utilizatorului, oferind multe alte facilitati, a spus in prezentarea lui Tim Cook, presedintele executiv al Apple, potrivit The Telegraph.

Astfel, in anumite hoteluri, posesorul ceasului va putea deschide usa camerei doar punand mana in fata senzorilor.

Ceasul poate masura ritmul batailor inimii si poate trimite datele catre un alt ceas. Se vor putea transmite mesaje pur si simplu dictandu-le si hartile Apple vor putea fi disponibile, astfel incat un posesor de ceas nu va mai fi nevoit niciodata sa ceara indicatii pe strada de la trecatori.

Lansarea iPhone 6: Apple a dezvaluit cele doua noi telefoane

Ceasul va avea doua versiuni, si apare in mai multe colectii specifice: sport, standard si "edition", ultima facuta din aur de 18 carate. Pretul de pornire anuntat de Apple este de 349 de dolari.

In ce priveste sistemul de plata Apple Pay, acesta va functiona in mai mult de 220.000 de magazine si locatii in SUA, inclusiv McDonalds, magazinele Apple si Disney. Utilizatorul nu va trebui decat sa atinga cu telefonul sau un terminal de tip POS.

Sistemul iOS 8, cu care va fi dotat iPhone 6, are o noua aplicatie pentru mesagerie, putand transmite si mesaje audio. Utilizarea va fi usurata de o tastatura care va permite scrierea mult mai rapid.

Nu in ultimul rand, iPhone 6 are chip pe 64 de biti cu 2 miliarde de tranzistori, dublu fata de iPhone 5s, un procesor cu 25% mai rapid si performante grafice mai bune cu pana la 50%.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Apple iPhone 6 Watch Pay, #Apple Pay lansare ceas, #Apple lansare telefoane ceas sistem plata , #iPhone