La multi ani, iPad! Te gandeai acum 5 ani ca vom face atatea lucruri cu tableta Apple?

Marti, 27 Ianuarie 2015, ora 19:35
4147 citiri
La multi ani, iPad! Te gandeai acum 5 ani ca vom face atatea lucruri cu tableta Apple?
Foto: Hepta.ro

In urma cu 5 ani, pe 27 ianuarie 2010, regretatul CEO al Apple, Steve Jobs, prezenta tableta iPad, un dispozitiv revolutionar pentru acea vreme.

Intre timp, gadgetul a devenit extrem de popular.

Totusi, exista cateva lucruri pe care le putem face in prezent pe iPad, dar la care nu ne gandeam ca sunt posibile in urma cu jumatate de deceniu, arata Metro.co.uk.

Un iPad surprinzator, pregatit de compania Apple

Ajutor in bucatarie

iPad este de mare ajutor in bucatarie. De exemplu, exista unele aplicatii care permit salvarea retetelor preferate, ingredientele pot fi comandate online sau utilizatorii pot invata secretele gatitului urmarind videoclipuri cu bucatari faimosi.

Babysitting

Tableta de la Apple poate deveni un instrument de joaca pentru copiii mici, dar si unul educativ pentru cei putin mai mari.

Nu uitati insa sa instalati niste filtre sau un program ce blocheaza accesul lor in zone "sensibile" ale Netului (magazine online, de exemplu).

Iar daca porniti camera iPad-ului, va puteti monitoriza copilul in timp ce doarme.

Poze

Desi camera foto nu este foarte perfomanta, acest lucru nu ii impiedica pe utilizatori sa isi faca poze cu iPad-ul. Pana si in reclamele Apple se insista pe acest aspect.

Televiziune

iPad-ul a schimbat modul in care urmarim emisiunile. Nu mai ai nevoie de tv in casa, avand in vedere ca exista multe aplicatii care iti aduc, practic, in brate, show-urile preferate. Mai mult, poti comenta in timp real pe acest subiect pe Twitter.

Muzica

Daca cochetezi cu muzica, iPad poate deveni un instrument la indemana. Cu aplicatia Garageband - pe care o gasesti in App Store - poti compune, poti inregistra sau poti mixa cantece.

Si nu este singurul serviciu care iti ofera acest lucru. Poti gasi software-uri care iti ofera instrumente muzicale virtuale, dar poti face si o sesiune intreaga de inregistrari, fara a mai merge intr-un studio.

Cei de la Gorillaz au realizat un intreg album cu ajutorul iPad-ului.

Pilotezi aparate mici de zbor

Dronele si iPad-urile merg mana in mana, avand in vedere ca ecranul mare al tabletei iti permite sa controlezi foarte bine aparatul de zbor si sa privesti imaginile surprinse de acesta.

Ajutor pentru pilotii de avioane

Da, iPad-urile au inlocuit teancul de documente si hartii pe care in trecut pilotii de avioane le luau cu ei la fiecare zbor.

DJ

Exista aplicatii pentru iOS care ii permit oricarui DJ in devenire sa exerseze mixatul pieselor. Da, iti vor aparea pe ecran platanele, precum si toate butoanele de care ai nevoie.

Adio, CD-uri!

In urma cu doar cativa ani, faceam CD-uri pentru a asculta muzica la sistemul audio de acasa sau din masina. In prezent, exista foarte multe servicii, precum Spotify, prin care ai piesele preferate oriunde si oricand.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#aniversare iPad, #la multi ani iPad, #iPad implineste 5 ani, #iPad 5 ani, #ce poti face pe iPad , #iPad
Comentarii