iPhone 6S are probleme cu bateria: Ce trebuie sa faci daca ai acest telefon

Luni, 21 Noiembrie 2016, ora 16:0516045 citiri
iPhone 6S are probleme cu bateria: Ce trebuie sa faci daca ai acest telefon
Foto: Apple

Apple a decis sa repare gratuit telefoanele iPhone 6S care au probleme cu bateria, masura fiind luata in urma mai multor plangeri din partea utilizatorilor.

Dupa ce Samsung a retras definitiv de pe piata modelul exploziv Note 7, iata ca acum si compania condusa de Tim Cook are probleme similare.

Apple a depistat, dupa ce utilizatorii s-au plans ca li se restarteaza telefoanele din senin, fara niciun avertisment, ca unele dispozitive de iPhone 6S au, la randul lor, o baterie care creeaza probleme. Din fericire, functionarea incorecta a bateriei in cazul smartphone-urilor Apple produce doar restartarea dispozitivului, nu explozia acestuia.

Prin urmare, Apple demareaza un program prin care telefoanele iPhone 6S afectate de aceasta problema pot fi reparate gratuit. Programul este disponibil inclusiv pentru telefoanele comercializate in Romania. O reparatie de acest gen in service-urile oficiale Apple poate costa, in mod normal, mai bine de 100 de euro.

Nu toate telefoanele din gama au aceasta problema, Apple identificand ca lotul afectat este produs in perioada septembrie - octombrie 2015.

Apple recomanda vizitarea unui service autorizat local, unde se poate verifica gratuit seria unica a telefonului pentru a se afla daca modelul pe care-l ai face obiectul acestui program de reparare.