iPhone 6 Plus se indoaie: Prima declaratie oficiala de la Apple

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 10:22
7451 citiri
iPhone 6 Plus se indoaie: Prima declaratie oficiala de la Apple
Foto: NBC News

Apple a facut prima declaratie oficiala dupa ce mai multi utilizatori s-au plans ca iPhone 6 Plus, smartphone-ul de 5,5 inchi lansat la inceputul lunii impreuna cu iPhone 6, se indoaie.

Reprezentantii companiei americane au sustinut ca pana acum au fost depuse doar 9 plangeri in acest sens, potrivit Business Insider.

iPhone 6 se indoaie - ce face Apple pentru clientii pagubiti

Apple a dat asigurari ca telefoanele sale sunt realizate din cele mai rezistente materiale de pe piata si ca au trecut cu bine testele desfasurate inainte ca acestea sa ajunga in magazine.

In primul weekend de la lansare, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost vandute in peste 10 milioane de exemplare, astfel ca cele 9 plangeri reprezinta cu certitudine cazuri izolate, care au luat amploare pe Internet.

Totul a pornit de la cateve poze postate pe Twitter, in care niste utilizatori s-au plans ca smartphone-ul abia cumparat s-a indoit dupa ce a stat in buzunar.

Apple nu se astepta la asa ceva: Ce se intampla cu iPhone 6 Plus (Video)

Mai mult, un videoclip postat pe YouTube, care arata ca iPhone 6 Plus poate fi indoit cu mainile goale, a starnit controverse, astfel ca aceasta situatie a primit si o denumire: bendgate.

Apple a precizat ca va inlocui doar acele telefoane care s-au indoit in timpul utilizarii normale, dupa ce a fost tinut pur si simplu in buzunarul din spate al pantalonilor. In caz contrar, daca iPhone a fost indoit in mod intentionat, utilizatorul nu va primi unul nou.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Apple declaratie iPhone 6 indoaie, #iPhone 6 plus indoaie, #iphone 6 indoaie, #bendgate , #iPhone
Comentarii
Poza Marin2134
Marin2134
rank 5
Si daca se-ndoaie, ce ?? Il bagi iarasi in buzunar la spate, INVERS,