iPhone 5S: Si cel mai bun smartphone de pe piata are lipsuri

Luni, 18 August 2014, ora 10:03
7339 citiri
iPhone 5S: Si cel mai bun smartphone de pe piata are lipsuri
Foto: Arhiva

iPhone 5S de la Apple este unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piata - unii sustin ca este cel mai bun. Insa mai exista loc pentru imbunatatiri.

Business Insider a realizat o lista cu lucruri utile care ii lipsesc acestui telefon.

Ce stie sa faca Samsung Galaxy S5, iar iPhone 5S nu

- Spatiu pentru card: iPhone 5S nu are o capacitate interna de stocare prea mare. Cea mai ieftina versiune vine cu o memorie de 16 GB, iar daca vrei mai mult - 32 sau 64 GB - atunci trebuie sa scoti mai multi bani din buzunar. Insa Apple are de pierdut, pentru ca rivalii sai ofera posibilitatea de a extinde memoria cu un card microSD.

- NFC: In loc sa foloseasca tehnologia NFC (Near Field Communication), Apple te obliga sa folosesti sistemul sau Passbook, cu ajutorul caruia ai bilete la film, cupoane de retail, carduri de loialitate si multe altele intr-un singur loc. Insa NFC face toate acestea, dar si ceva in plus: poti transfera fisiere de la un telefon la altul doar printr-o simpla atingere.

- Tastatura: Majoritatea telefoanelor cu Android au instalate functii pentru tastatura virtuala. Swype este una dintre ele. Aceasta iti ofera posibilitatea sa scrii mai repede mesaje, fara sa ridici degetul de pe ecran. Apple s-a gandit sa ofere, totusi, aceata posibilitatea utilizatorilor sai odata cu noua versiune a sistemului de operare iOS 8, care va fi disponibil in aceasta toamna.

- 128 de GB: Avand in vedere ca iPhone-urile nu au spatiu pentru card, Apple ar putea lansa macar o versiune cu memorie interna de 128 GB, asa cum avea iPod Classic.

- Cabluri: Din pacate, nu poti folosi alte cabluri pentru produsele Apple decat cele de la Apple.

- Baterie detasabila: iPhone-ul nu are o autonomie prea grozava, asa ca ar fi utila daca telefonul ar avea o baterie detasabila, pe care sa o schimbi cand ai nevoie, nu una inclusa in arhitectura smartphone-ului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#lipsuri iPhone 5S, #imbunatatiri iPhone 5S , #iPhone
Comentarii