eMag a devenit partener autorizat Apple in Romania

Joi, 09 Decembrie 2010, ora 16:23
2035 citiri
eMag a devenit partener autorizat Apple in Romania

eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, a devenit partener autorizat Apple, in urma unui proces amanuntit de auditare a serviciilor de vanzare si postvanzare precum si a politicilor de marketing online si offline.

Odata cu certificarea Apple, eMAG va derula programe de training pentru echipa de vanzari, care va oferi servicii de consultanta de specialitate, atat online, cat si in showroom-urile din intreaga tara. De asemenea, eMAG va dedica zone speciale pentru intreaga gama de produse Apple, treptat, in toate showroom-urile din tara, potrivit unui comunicat al magazinului online.

"Ne bucuram sa vedem un interes din ce in ce mai mare al consumatorilor romani pentru produsele Apple dar si o atentie sporita acordata de compania Apple pietei romanesti. Noul statut al eMAG in relatia cu Apple si planurile comune ne fac sa credem in triplarea vanzarilor pe toata gama Apple in 2011 fata de 2010," a declarat Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.

Principalele aspecte auditate de Apple in procesul de certificare au fost calitatea serviciilor oferite, consultanta si expertiza in produsele Apple, politicile de marketing si relatia cu clientii, incluzand suportul tehnic si posibilitatea de a inregistra si publica online opiniile si recomandarile consumatorilor.

Ca revanzator autorizat, eMAG va beneficia de suport dedicat din partea echipei Apcom, unicul distribuitor autorizat Apple in Romania, impreuna cu care va derula proiecte de promovare si vanzare.

"Colaborarea Apcom Romania cu eMAG dureaza de mai bine de sapte ani. Experienta in mediul online a companiei eMAG este covarsitoare! Scopul comun este de a crea un mediu ideal pentru clientii Apple in online, dar si in reteaua de showroom-uri aflata in permanenta expansiune," a declarat Zsolt Kadar, Marketing Manager Apcom Romania.

Pe langa serviciile dedicate, produsele Apple beneficiaza, precum orice produs oferit de eMAG, de transport gratuit al comenzilor la showroom sau la domiciliu, indiferent de valoare si destinatie, plata cash la livrare, servicii de creditare avantajoase precum plata in 20 de rate fara dobanda si serviciul exclusiv de returnare a produselor in 30 de zile de la achizitie - ExtraGarantia de Retur.

S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#emag Apple, #Apple Romania , #Romania