Dezvaluiri despre iPhone 6: Apple intampina probleme de fabricatie

Luni, 14 Iulie 2014, ora 12:43
5021 citiri
Dezvaluiri despre iPhone 6: Apple intampina probleme de fabricatie
Foto: Arhiva

Apple nu va lansa doua telefoane in aceasta toamna, a mentionat un analist thailandez.

Primele informatii aparute "pe surse" au aratat ca Apple are de gand sa dezvaluie in acelasi timp un iPhone cu ecran de 4,7 inchi si unul de 5,5 inchi, aminteste Business Insider.

Insa analistul thailandez Ming-Chi Kuo a aflat ca gigantul IT intampina cateva probleme de fabricatie la ecranul tactil si la carcasa de metal.

"Acestea vor fi mai complicate in cazul modelului mai mare", a explicat analistul.

Kuo a obtinut si in trecut informatii exacte despre planurile celor de la Apple, insa reprezentantii companiei nu au facut precizari despre problemele mentionate.

Thailandezul a mentionat ca modelul de 5,5 inchi ar putea fi lansat cel mai devreme in noiembrie-decembrie.

Zvonuri, zvonuri

In ultima vreme, zvonurile despre viitorul telefon lansat de Apple s-au inmultit.

Astfel, unul dintre ele sustine ca display-ul va fi fabricat din safire, ceea ce i-ar conferi o rezistenta extrem de mare.

Apple are planuri mari pentru iPhone 6 - Cu ce vrea sa ne surprinda

Daca Apple va mari dimensiunea ecranului, atunci va creste si rezolutia. Display-ul de 4,7 inchi va avea 1.704x960 pixeli, ceea ce este o imbunatatire clara fata de 1.136x640 pixeli cat are modelul de 4 inchi, conform celor mai recente informatii "pe surse".

Momentan, nu se stiu prea multe despre design-ul telefonului, insa acesta ar putea fi mai subtire si ar urma sa fie disponbil in culorile negru si argintiu.

Un zvon interesant ar fi acela ca bateria iPhone 6 s-ar putea incarca prin intermediul conexiunii wireless. Mai mult, procesorul va fi mult mai performant.

Camera foto ar putea beneficia de un stabilizator optic de imagine, astfel ca pozele vor avea o calitate superioara celor facute cu modelele mai vechi de telefoane. Pe de alta parte, unele zvonuri sustin ca iPhone 6 va putea masura temperatura, presiunea aerului si altitudinea.

Sistemul de operare iOS6, cu care va fi dotat iPhone 6, va include aplicatii noi si interesante, care vor incanta utilizatorii. Una dintre ele este Health - aplicatia pentru fitness, care masoara distanta pe care o parcurgi in fiecare zi, caloriile si unele functii ale corpului.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#iPhone 6 probleme fabricatie, #modele iPhone 6, #zvonuri iPhone 6, #lansare iPhone 6 , #iPhone
Comentarii