Cele mai bune smartphone-uri din 2013 si inovatiile lor uimitoare

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 22:00
8332 citiri
Cele mai bune smartphone-uri din 2013 si inovatiile lor uimitoare
Foto: Business Insider

In anul 2013, marii producatori de smartphone-uri, precum Apple, Samsung, HTC, Nokia, sau LG, s-au intrecut in a lansa nenumarate modele noi, fiecare aducand diverse inovatii, care mai de care mai impresionante.

O lista a celor mai inovatoare smartphone-uri din anul 2013 a fost intocmita de catre publicatia Business Insider.

iPhone 5S

Pentru multa lume, iPhone 5S de la Apple este cel mai bun telefon mobil lansat in 2014. Noul produs este asemanator versiunii iPhone 5 de anul trecut, dar are un procesor mai rapid si un senzor cu amprenta digitala, care permite deblocartea dispozitivului fara a avea nevoie de parola.

BlackBerry Q10

Modelul BlackBerry Q10 este cel mai bun telefon cu tastatura din lume, chiar daca multi dintre utilizatori nu mai doresc sa foloseasca aceasta caracteristica. Dar, exista destula lume care apreciaza acest tip de telefon mobil.

Sony Xperia Z

Pentru cei predispusi sa-si distruga telefonul, Xperia Z de la Sony ar putea fi o alegere foarte buna. Modelul nu este incasabil, dar el poate rezista chiar daca a fost scapat din greseala intr-un pahar cu lichid, timp de cateva minute.

Nokia Lumia 1020

Potrivit analistilor, modelul Nokia Lumia 1020 care ruleaza sistemul Windows Phone are cea mai buna camera foto dintre toate smartphone-urile existente pe piata.

Samsung Galaxy S4

Emblematicul smartphone Samsung Galaxy S4 are atat de multe caracteristici, incat multi nici nu le folosesc pe toate. Printre cele mai importante enumeram unele legate de modul inteligent de a realiza fotografii cu ajutorul camerei foto sau capacitatea de a mentine ecranul pornit doar cu un clipit al ochilor.

Samsung Galaxy Note

Samsung a dovedit ca utilizatorii iubesc telefoanele cu ecran mare, denumite "phablet", iar cel mai bun model de pe piata este fara indoiala Samsung Galaxy Note III.

Moto X

Modelul Moto X este primul dispozitiv de la Motorola, dupa alaturarea de gigantul Google. El are o caracteristica unica: in momentul in care ridici telefonul, pe ecran iti apar automat notificarile recente (mesaje necitite, emailuri, tweet-uri etc.).

LG G2

Cel mai recent telefon al celor de la LG, denumit G2, are un ecran incredibil. Display-ul sau de 5,2 inchi este cel mai bun vazut vreodata la un smartphone.

Nexus 5

Modelul Nexus 5 al celor de la Google este un adevarat chilipir, el putand fi cumparat cu doar 349 de dolari. In comparatie, iPhone 5S costa cu aproximativ 300 de dolari mai mult. Nexus 5 dispune de cea mai noua versiune de Android, numita KitKat.

HTC One

Modelul HTC One are sistemul Android, dar si un design de metal exceptional, fiind unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri din lume.

S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#cele mai bune smartphoneuri 2013, #smartphoneuri 2013 caracteristici noi, #inovatii smartphoneuri 2013, #noutati smartphoneuri lansate 2013 , #lansare