Cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, in Bucuresti

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 07:441137 citiri
Cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, in Bucuresti
Foto: Arhiva

Cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, cu o suprafata totala de 260 metri patrati, din care 160 sunt destinati retailului, va fi deschis in Romania.

In cadrul noului magazin exista si o zona special amenajata de training si prezentari destinate utilizatorilor de produse Apple.

Compania iStyle Bucharest SRL va deschide, vineri, cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, in Baneasa Shopping City, cu o suprafata totala de 260 metri patrati, din care 160 sunt destinati retailului.

"Amenajarea magazinului, conceput dupa cele mai recente standarde Apple, a necesitat investitii de peste 250.000 de euro, la care se adauga fondurile pentru produsele demo si stocul de produse destinat comercializarii. Spatiul generos ne va permite sa expunem spre vanzare cea mai mare gama de accesorii dedicata Apple din Romania, cu peste 7.000 de repere diferite", a declarat, miercuri, directorul general iStyle Bucharest, Dora Anca Popeneciu.

Cu o retea de patru magazine (unul in Cluj, restul in Capitala), iStyle intentioneaza sa deschida alte doua unitati in urmatoarele 12 luni.

"In partea a doua a anului, cel mai probabil in octombrie sau noiembrie, vom deschide un nou magazin, posibilele locatii fiind centre comerciale din Iasi, Timisoara, Constanta sau Cluj", a spus Popeneciu.

iStyle Bucharest este singurul Apple Premium Reseller din Romania. Cu o experienta de peste 10 ani in desfacerea produselor Apple pe piata locala, compania a inregistrat vanzari de 6,2 milioane de euro in 2011, in crestere cu 27% fata de anul precedent.

"Pentru acest an avem ca obiectiv cresterea vanzarilor cu cel putin 15%", a spus Popeneciu.

Ea a adaugat ca cele mai vandute produse din punct de vedere cantitativ sunt iPhone, iPad si MacBook.