Ce minuni ar putea face noul iPhone (Video)

Luni, 29 August 2011, ora 23:54
3123 citiri
Ce minuni ar putea face noul iPhone (Video)
Foto: Fox News

Ultimul model de telefon al celor de la Apple ar putea fi cu adevarat o revelatie. Oamenii il asteapta cu sufletul la gura si se intreaba ce mai poate aduce extraordinar acest telefon.

Imaginatia tuturor este pusa la grea incercare de mult-asteptata lansare a aparatului iPhone 5, scrie Fox News. Printre minunile asteptate de oameni se afla posibilitatea de a proiecta holograme si o tastatura laser.

Materialul de mai jos este o fictiune dar trebuie sa recunoastem ca nu este departe de realitate. El a fost creat de compania specializata Aatma Studios si se bazeza pe ceea ce vor sa vada oamenii la noul model.

In realitate, iPhone 5 ar putea avea un ecran mai mare. In plus, butoanele ar putea lipsi cu desavarsire. Videoclipul a fost vizionat pe YouTube de nu mai putin de patru milioane de persoane.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Recent, au apărut zvonuri că Samsung, în colaborare cu Google, dezvoltă noi funcții de inteligență artificială (AI) pentru linia de smartphone-uri. Potrivit ultimelor rapoarte, următoarea...
#iphone 5 apple steve jobs smartphone, #holograma touchscreen telefon , #iPhone