BRD ofera credite de 12.000 de lei studentilor, pentru produse Apple

Miercuri, 21 Octombrie 2009, ora 17:581456 citiri
BRD ofera credite de 12.000 de lei studentilor, pentru produse Apple
Foto: Daylife

BRD a lansat un produs special pentru studentii aflati in ultimii doi ani de studii sau la studii post-universitare, prin care acestia pot cumpara produse Apple, in urma incheierii unui parteneriat intre banca si Apcom Romania, a anuntat, miercuri, institutia bancara.

Astfel, produsele Apple, a caror valoare cumulata trebuie sa fie de cel putin 600 lei, pot fi achizitionate prin Creditul 10 de la BRD. Dobanda aferenta creditului, in cadrul ofertei speciale BRD-Apple, este fixa, de 8% pe an. Valoarea maxima a creditului este de 12.000 lei, iar perioada maxima de creditare, de 5 ani, se mai arata in comunicat.

BRD a mai anuntat ca studentii care achizitioneaza si un Pachet BRD Student beneficiaza si de o reducere de 20% la comisionul de acordare a creditului. Pachetul BRD Student cuprinde un card la alegere (BRD-ISIC sau Cardul 10), atasat contului curent, asigurare Confort, servicii gratuite de banca la distanta - internet banking, mobile banking si phone banking - precum si o serie de facilitati si tarife preferentiale.

Oferta este valabila pana pe 31 decembrie 2009.

BRD, controlata de grupul Societe Generale, este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. Banca are peste 2,6 milioane clienti si opereaza o retea de peste 930 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB.

Integrated Romanian Information Systems S.A (Apcom Romania) este o companie privata fondata in anul 1994 si face parte din grupul international de companii MDS Group, incepand cu 1998. Apcom Romania este unic distribuitor al produselor Apple Inc.