Apple - televizorul care lipsea din palmares

Colaborator:Roxana Iorgulescu
Joi, 14 Iulie 2011, ora 09:282614 citiri
Apple - televizorul care lipsea din palmares
Foto: apple.com

E ceva vreme de cand se zvoneste ca Apple ar putea propune pe piata un produs-surpriza, care sa completeze gama dispozitivelor deja binecunoscute, purtand semnatura grupului din Cupertino.

Dupa smartphone, laptop si tablet, Apple cocheteaza cu ideea lansarii unui televizor care sa poarte emblema marului american, relateaza Webnews.

Potrivit analistului UBS, Maynard Um, proiectul ar reprezenta o semnificativa alocare de resurse din partea Apple, cu promitatoare sanse de reusita in acest sector tehnologic.

Considerand ca adaugarea unui ecran la ecosistemul iOS ar putea conduce nu numai la cresterea vanzarilor de hardware, ci si la cea a unui numar sporit de aplicatii si continuturi, Apple vizeaza astfel extinderea avantajelor pe o raza mai ampla de canale si de oferte.

Un televizor in masura sa dialogheze cu iPad-ul, care este controlabil de pe iPhone, care permite achizitionarea de filme, ascultarea pieselor muzicale preferate, navigarea sau accesarea jocurilor si altor aplicatii, ar putea fi produsul ideal pentru multi pasionati de tehnologie.

Puternica valenta economica a acestui proiect ar putea propulsa semnificativ veniturile grupului din Cupertino, aplicand o noua lovitura eternilor sai rivali din galaxia hi-tech, subliniaza sursa.