Decizia luată de colosul Apple, cu un mare impact pe piața mondială

Vineri, 24 Martie 2023, ora 08:24
3032 citiri
Decizia luată de colosul Apple, cu un mare impact pe piața mondială
Apple investește în filme FOTO Facebook

Planurile Apple pentru creşterea notorietăţii serviciului de streaming TV+ prevăd crearea mai multor filme pe an, care să fie difuzate pe marile ecrane ale cinematografelor.

Apple urmează să investească anual în jur de 1 miliard de dolari pentru producerea unor filme care să fie difuzate în cinematografe, susţin surse din cadrul companiei citate de Bloomberg.

Scopul Apple este creşterea notorietăţii atât a companiei ca producător de filme, cât şi a serviciului de streaming Apple TV+, care, în acest fel, ar putea atrage noi abonaţi.

Compania americană ar fi discutat deja ideea cu mai multe studiouri de film, urmând ca anul acesta să fie lansate deja câteva filme şi mai multe producţii să fie pregătite pentru anii următori.

Printre titlurile potenţiale se numără Killers of the Flower Moon al lui Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio în rol principal, thriller-ul de spionaj Argylle regizat de Matthew Vaughn şi Napoleon, un film despre cuceritorul francez creat de Ridley Scott.

Apple, la fel ca Amazon, a crescut investiţiile în entertainment şi va urma exemplele Netflix şi Disney în ceea ce priveşte filmele care sunt difuzate atât pe marile ecrane, cât şi în cadrul propriilor servicii de streaming.

Apple TV+ este unul dintre micile servicii de streaming video. Compania nu oferă cifre privind numărul de abonaţi, însă, acesta este estimat la 20 - 40 de milioane de abonaţi. Apple TV+ nu este încă disponibil în România.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#apple, #investitie, #filme, #piata mondiala, #streaming, #miliard dolari , #stiri afaceri