Apple pregateste lansarea noului dispozitiv - smartwatch

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 14:59
2109 citiri
Apple pregateste lansarea noului dispozitiv - smartwatch

Apple planuieste mai multe versiuni ale noului sau dispozitiv, smartwatch, care urmeaza sa fie lansat in toamna, compania incercand astfel sa contracareze lansari similare ale Google si Samsung.

Noul ceas Apple va include mai mult de 10 senzori inclusiv unii care vor monitoriza sanatatea si starea fizica a posesorului, scrie Wall Street Journal.

Aplicatia prin care se va face aceasta monitorizare se numeste "Health", urmand sa colecteze toate informatiile despre sanatatea si starea fizica a persoane intr-un singur loc.

Apple pregateste surprize mari. Vor fi cele mai bune produse din ultimii 25 de ani?

Smartwatch-ul Apple s-ar putea lansa cel mai devreme in luna octombrie, productia urmand sa inceapa in doua sau trei luni.

Ceasul ar putea veni in mai multe versiuni privind dimensiunea ecranului, iar pana la sfarsitul anului ar putea livrate de catre producator 10-15 milioane de unitati.

Au trecut patru ani de cand Apple a lansat precedentul nou produs - iPad. Analistii se asteapta insa ca piata dispozitivelor precum ceasurile sa isi ia avant in urmatorii ani, iar vanzarile ar urma sa se tripleze in acest an si sa ajunga la 19 milioane, iar pana in anul 2018 sa ajunga pana la aproape 112 milioane de unitati vandute la nivel mondial.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
TSMC a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16
TSMC a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16
Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), liderul mondial în producția de cipuri, a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16. Noul proces de fabricație, ce...
#Apple lansare smartwatch, #lansare Apple, #Apple iWatch , #lansare