Apple, estimari optimiste: peste 65 milioane de iPad vandute in 2012

Sambata, 17 Martie 2012, ora 23:40
5620 citiri
Apple, estimari optimiste: peste 65 milioane de iPad vandute in 2012
Foto: Webnews

Analistii estimeaza ca lansarea noului dispozitiv iPad va atrage in vistieria grupului Apple sume importante, rezultate din vanzarea a peste 65 de milioane de exemplare pana la sfarsitul anului 2012.

Cea de-a treia generatie de tableta purtand emblematicul simbol al marului tehnologic din Cupertino se bucura de un succes spectaculos, care a contribuit si la atingerea unei cotatii record a actiunilor AAPL pe Wall Street, relateaza Webnews.

Lucrurile nu se opresc insa aici: daca Apple va reusi sa vanda pana la sfarsitul anului in curs mai bine de 65 de milioane de dispozitive iPad din noua generatie, performanta ar marca o evolutie fara precedent a incasarilor grupului, fiind mai mult decat suma totala inregistrata din 2010, anul lansarii primului model.

Potrivit sursei citate, analistii din cadrul companiei Canaccord Genuity sustin ca cel de-al treilea dispozitiv tableta al grupului din Cupertino a reusit sa castige pana si aprecierile celor mai sceptici observatori, gratie factorului cheie numit "Retina display", care si-a demonstrat deja spectaculozitatea la nivel de iPod Touch si iPhone, bucurandu-se de un real succes.

In plus, iPad 3 va suporta si tehnologia 4G/LTE, un standard wireless de comunicare aproape utopic pentru Europa, dar care in Statele Unite reprezinta deja tinta catre care se indreapta pretentiile utilizatorilor experimentati, care doresc tot ce-i mai bun pentru experienta lor de navigare online, precizeaza sursa.

S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#Apple iPad3 vanzari, #vanzari record iPad3 , #iPad
Comentarii