Apple - "arbore genealogic" pentru 35 de ani de produse

Sambata, 13 August 2011, ora 14:46
9241 citiri
Apple - "arbore genealogic" pentru 35 de ani de produse
Foto: Mashable

Fotograful si designerul Mike Vasilev a creat pentru Mashable un "arbore genealogic" reprezentand evolutia tuturor produselor Apple, incepand cu prototipul "Apple I", din anul 1976 pana in prezent.

Artistul si-a proiectat opera astfel incat fiecare ramura a acestui copac simbolic sa reprezinte o anumita etapa din istoria marului tehnologic a ultimilor 35 de ani, relateaza Web News.

Pornind de la baza coroanei, primele ramuri apartin "epocii preistorice" a grupului din Cupertino, fara a omite etapa "Lisa" - unul dintre cele mai mari esecuri comerciale inregistrate de Apple in 1983 - si continuand cu ramura dedicata revolutionarului Macintosh, apoi cu primul iMac(G3) si primul iBook.

Urmeaza ramurile de dupa frontiera anului 2000, cand se da startul efectiv erei dispozitivelor mobile iPod, iPhone si iPad, pana la anul curent, cand a fost lansat dispozitivul iPad 2.

O astfel de reprezentare grafica a 35 de ani de produse Apple pune in valoare lungul drum strabatut de echipa lui Steve Jobs si cresterea inregistrata de grupul din Cupertino, aruncand o lumina nostalgica asupra succeselor, progreselor, dar si esecurilor care au marcat activitatea companiei, de la infiintare pana in prezent.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#arborele genealogic produselor Apple, #reprezentarea 35ani produse Apple , #iPad