Apple a lansat a iPad 2

Joi, 03 Martie 2011, ora 11:53
2322 citiri
Apple a lansat a iPad 2
Foto: Daylife

Steve Jobs, directorul executiv al Apple, a facut o aparitie surpriza, lansand noua versiune a tabletei iPad.

A doua generatie a computerului tableta este mai subtire, mai rapid, mai usor si mai alb decat prima versiune, insa nu este cu mult mai avansat, potrivit Cnet.

Tableta este dotata cu doua camere, una pe spate, care poate fi utilizata pentru a fotografia sau pentru a inregistra video in format high-definition (720p), si una in fata, pentru videoconferinte. Ipad 2 este compatibila cu aplicatia de apeluri video FaceTime, disponibila si pentru Mac, iPhone si iPod Touch, iar ecranul de 9,7 inchi inseamna ca puteti vedea in marime naturala chipul persoanei cu care stati de vorba. FaceTime pentru iPad este disponibila doar prin Wi-Fi, cel putin pentru moment.

O alta noutate este compatibilitatea HDMI, folosind un adaptor de costa 39 de dolari. Astfel, puteti conecta dispozitivul la un televizor HD, de exemplu, pentru a vizualiza fisierele video de inalta definitie, fiind suportata rezolutia de 1080p. In plus, spre deosebire de celelalte dispozitive mobile Apple, orice apare pe ecranul iPad 2 se poate vedea pe ecranul televizorului la care il conectati, inclusiv fotografii, jocuri sau ecranul de start.

Ipad 2 va avea un pret de 499 de dolari, pentru modelul de 16GB cu conectivitate Wi-Fi, in timp ce modelul de 64GB cu 3G va costa 829 de dolari. Ipad 2 va fi pus in vanzare pe 11 martie, in Statele Unite.

Pana la sfarsitul anului 2010, prima versiune a iPad s-a vandut in 14,8 milioane de unitati, generand venituri de 9,5 miliarde de dolari.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Apple iPad2, #Steve Jobs iPad2, #Steve Jobs Apple, #lansare ipad2 , #iPad