Un apartament ”bombă” scos la vânzare în Brăila s-a viralizat pe rețelele sociale: „M-ar interesa dacă aș avea loc și pentru cal!” FOTO

Sambata, 30 Iulie 2022, ora 22:47
20023 citiri
Un apartament ”bombă” scos la vânzare în Brăila s-a viralizat pe rețelele sociale: „M-ar interesa dacă aș avea loc și pentru cal!” FOTO
Apartamentul groazei din Brăila costă 29.900 de euro. FOTO: Facebook

Un apartament scos la vânzare de o agenție imobiliară din Brăila face furori pe rețelele de socializare, după ce internauții au observat în fotografii o serie de detalii care i-au făcut să comenteze în fel și chip anunțul.

Pe data de 28 iulie, Agentia imobiliara CosminImob din Brăila a postat un anunț de vânzare banal, din textul căruia nimic nu prevestea avalanșa de remarci ironice sau amuzante care a urmat.

„De vânzare apartament cu 2 camere, Viziru 1, parter, piața Pistruiatu, balcon, acte la zi, aprox. 40 mp, de renovat, liber! Preț: 29.900 Euro”.

Numai că fotografiile care însoțesc anunțul arată interiorul unui imobil trecut parcă printr-un bombardament rusesc din Ucraina sau prin accidentul nuclear de la Cernobîl.

Apartamentul este „renovat” în sensul că-i lipsește pardoseala. Oricare ar fi fost materialul pe care călca proprietarul, acesta a fost scos, lăsând în urmă un amestec de lipici cu mizerie.

„Nostalgic, amintește de comunism. Natural, pământ pe jos, nu era nici rigips care poluează, rame de lemn la geamuri și la uși. Lumină la lampă după 8 seara (că în ultimele 2 ore înainte de culcare nu e bine să te uiți la ecrane ). Apartamentul nu e agresat cu nimic ce vine din vest, sărăcie autohtonă”, comentează un utilizator.

Pereții, vopsiți odinioară într-o culoare mov, sunt acum plini de igrasie, iar din tavan spânzură periculos o dulie fără bec.

„Stalactitele de pe pereți ce preț au?”, vrea să știe un potențial client, probabil mare amator de speologie.

„M-ar interesa apartamentul dacă aș avea loc și pentru cal!”, glumește un internaut.

„Hepatita este de tip A sau B?”, râde altul.

Din fotografie se observă că perdeaua avea odinioară o galerie, dar acum atârnă de o sfoară prinsă între două cuie: unul mai jos, altul mai sus.

„Buna zioa pierdeaua se puoate vindi separiat?”, întreabă, ironic, un comentator.

O imagine prin care proprietarul a avut intenția să arate că are cabină de duș, arată cu obrăznicie tencuiala scorojită din jurul ușii.

Camera băii are patru feluri de gresie, de tot atâtea culori. Până la jumătatea podelei a rezistat „faianța comunistă”, cealaltă jumătate este completată cu plăci de gresie „modernă”. La fel și pe pereți.

„Singurul lucru pe care nu îl înteleg la apartamentul ăsta este în poza asta, la ce e bun bolovanul din dreapta jos? E un scaun de tip familia Flinstone?”, râde un utilizator.

Pe cabina dușului este aruncat, într-un gest grotesc, un prosop vechi de culoare crem. Atrage atenția altui internaut: „Prosopul este inclus în preț sau discutăm la fața locului?”

În bucătărie, o cană de cafea îi ține tovărășie unui borcan gol de murături, în timp de perechea lui „face baie” în chiuvetă. Vechea faianță albă acoperă, pe alocuri, pereții.

În fundal, se văd ușile scorojite ale unei debarale și fereastră zăbrelită, toate vopsite cu pensula într-o altă eră.

„Nu a avut curaj să deschidă debaraua”, comentează, râzând, un internaut.

„Acolo a închis gândacii”, îi răspunde un alt utilizator.

„În debaraua aia e copilu’ ăla închis în lanț de 27 de ani cu masca pe față”, zice un altul, făcând referire la un film horror.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
#apartament, #vanzare, #igrasie, #agentie imobiliara, #Galati, #viral , #vanzari imobiliare