Un apartament care i-a aparţinut cândva lui Jean-Claude Van Damme a fost scos la vânzare pentru o sumă colosală

Joi, 27 Ianuarie 2022, ora 23:58
6154 citiri
Un apartament care i-a aparţinut cândva lui Jean-Claude Van Damme a fost scos la vânzare pentru o sumă colosală
Apartamentul care i-a aparţinut actorului Jean-Claude Van Damme a fost scos la vânzare FOTO dailyhive.com

Un apartament cu cinci dormitoare, aflat în centrul orașului Vancouver din Canada, şi deținut cândva de starul de filme de acțiune de la Hollywood, Jean-Claude Van Damme, a fost scos la vânzare. Unitatea de 4.674 de metri pătrați de la turnul One Wall din Wall Center este listată pentru 10 milioane de dolari canadieni, scrie publicaţia The Vancouver Sun.

Actorul originar din Bruxelles deţinea trei apartamente la etajul 36 combinate într-o singură unitate spațioasă, care îi ofereau starului spațiu suficient pentru a exersa acele abilități de arte marțiale.

Pe lângă cele cinci dormitoare, unitatea are și șapte băi, un birou privat, o sufragerie pentru animatori și o bucătărie, conform faithwilson | Christie’s International Real Estate.

Există, de asemenea, o sală de familie/media cu un bar. Iar priveliștile uluitoare ale English Bay și ale munților North Shore ar putea merita preţul piperat.

Apartamentul dispune şi de o intrare privată în reședință și un hol separat și intrare pentru oaspeți. Există, de asemenea, șase locuri de parcare subterană și patru dulapuri de depozitare.

Dar un astfel de trai în centrul orașului nu este ieftin. Impozitele pe proprietate pentru 2021 au ajuns la aproximativ 23.589 de dolari canadieni.

Unitatea a fost vândută ultima dată în iunie 2016 pentru 5,2 milioane de dolari canadieni.

Agentul de vânzări Boris Yip a spus că proprietatea a fost listată pe 27 octombrie 2021.

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse. Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu...
#apartament de vanzare, #Jean Claude Van Damme, #Vancouver , #vanzare