Anvelopele de iarnă s-au scumpit. "Este posibil ca manopera, începând cu noiembrie, să se modifice"

Sambata, 15 Octombrie 2022, ora 08:26 4159 citiri
Anvelope de vânzare în magazin FOTO Pexels

Iarna se apropie, iar șoferii au început să meargă le service-uri pentru a-și monta anvelopele pentru sezonul rece.

Anul acesta anvelopele de iarnă sunt cu aproximativ 20% mai scumpe, iar prețurile vor mai crește, potrivit specialiștilor, la fel ca prețul manoperei.

„Deocamdată putem vorbi doar despre anvelopele de iarnă, la care a crescut prețul în medie cu aproximativ 20% față de aceeași perioadă a anului trecut. La anvelopele de vară vom afla ce prețuri vor fi pentru anul viitor abia prin noiembrie, decembrie. Au crescut prețurile în special din cauza creșterii prețului la energie”, a declarat pentru Digi 24 Sălăjan Violin, distribuitor de anvelope.

„Vă pot spune: o anvelopă 205 pe 55 pe 16, care este foarte uzuală în acest moment, dacă astăzi este 258 de lei, anul trecut aceeași anvelopă, preț cu tot cu TVA și fără servicii, anul trecut a fost aproximativ 210 lei”, a exemplificat distribuitorul.

Unii șoferi au plătit mai mult anul acesta pentru manopera.

Sunt service-uri care nu au modificat prețurile încă, însă pregătesc scumpiri pentru luna noiembrie.

„Momentan lucrăm pe tarifele de anul trecut, am avut o modificare la început de sezon, la nivel de 3-5 lei, dar în funcție de utilități și de cuantumul acestora, este posibil ca manopera, începând cu noiembrie, să se modifice”, a declarat Stelian Colcescu, șef al unui service auto.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Makaz
Makaz
rank 1
Stiati ca exista si " tout'sezon " un pic mai scumpe dar mai
Poza olimpiu
olimpiu
rank 5
Punem allseason și rezolvam treaba.