Cântăreața Antonia a răbufnit la adresa femeilor care o critică: ”Pe la spate le roade invidia”

Joi, 01 Decembrie 2022, ora 14:38 3460 citiri
Antonia

Antonia este socotită una dintre cele mai frumoase cântărețe din România, drept pentru care se bucură de o popularitate uriașă, dar și de o sumedenie de critici.

Artista de 33 de ani, mamă a trei copii, trăiește de ani buni cu Alex Velea, fără a fi însă căsătoriți. Antonia, care a copilărit în Las Vegas, își exploatează din plin priza la public prin rețelele sociale, acolo unde postează fotografii care îi aduc un număr record de likeuri.

Într-unul din ultimele mesaje pe Instagram, Antonia a ținut să dea un răspuns femeilor care au critiact-o de-a lungul timpului.

„Am avut de-a face cu femei care mă urăsc toată viața mea. Ele afișează o atitudine încrezătoare, ca și cum nimic nu s-a schimbat. Practic, nu sunt impresionate de nimic sau nimeni. Ceea ce este amuzant este faptul că am vorbit cu unele dintre ele, dar pe la spate le roade invidia.

Aceasta este problema reală. Ceea ce vreau să spun este că acum sunt adult, iar această problemă nu s-a schimbat vreodată. Am trecut prin asta de când eram în liceu. Acum că sunt matură, tot ceea ce pot să fac pentru ele este să îmi pară rău pentru ele, deoarece asta spune multe despre ele”, a menționat Antonia.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News