Cand liderii dau cu bata-n balta

Duminica, 18 Februarie 2018, ora 19:07
5061 citiri
Cand liderii dau cu bata-n balta

Uneori nu ne vine sa credem ce am auzit. Alteori nici celor care vorbesc nu le vine sa creada ce au spus. Este foarte usor sa-ti scape perle din gura si este foarte greu s-o dregi, dupa ce ai facut-o fiarta.

Mi-am permis sa adun cateva exemple de umor involuntar ale unor personalitati de vaza care n-au nicio legaura cu umorul si nici nu s-au asteptat sa se faca de tot rasul, atunci cand vorbeau de-a seriosul.

Fireste, nu ma marginesc sa citez pur si simplu, asta ar suna ca un fel de plagiat. Cum nici sa comentez gugumanii nu-mi vine, am pus in loc de comentariu cate un titlu. Si iata ce a iesit.

Mai incet cu mixul, ca producem din vant

Citat: "Uitati-va si pe chestia asta cu mixul energetic: am hidro, am carbune, am hidrocarburi, am gaze, am biomasa, vant, bate vantul de ne-ndoaie acum, producem foarte mult din vant".

Autor: dl Anton Anton, ministrul Energiei

Investitorii misuna in lift

Citat: "Astazi suntem in discutii foarte avansate cu niste investitori. Discutiile astea continua. Alaltaieri au fost pe-aci. M-am intalnit, i-am vazut in lift".

Autor: tot dl Anton Anton, ministrul Energiei

Cine n-a fost acolo, inseamna ca nu e de acord

Citat: "20 de milioane nu au fost de acord cu protestele, pentru ca nu au fost acolo".

Autor: dl. Robert Negoita, primar Sector 3

Degeaba se intampla, cand nu se intampla

Citat: "Oamenii vad ce se intampla si degeaba nu se intampla absolut nimic"-

Autor: dl Victor Ponta, fost prim-ministru

Sefii se inmultesc rapid ca iepurii

Citat: "Am ajuns la situatia in care am avut si trei sefi pe acelasi post, care erau platiti cu salariu de sef. S-au inmutit sefii si nu a fost o organizare adecvata" -

Autor: Bogdan Hossu, presedinte Cartel Alfa

Ce are pendula cu prefectura?

Citat: "Lupta impotriva coruptiei n-are nicio legatura cu legile de organizare ale justitiei".

Autor: Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului

Paun printre gaini, sau "to be or not to be?"

Citat: "...dumnealui nu este paun printre gaini, fara sa-si pateze aripile si noi sa fim in fiecare zi perpeliti, fie de situatia reala pe care o are tara, iar dumnealui se plimba cu explicatii cautand un raspuns peste doi ani de zile cand nu mai sunt nici gainile si poate nu mai suntem nici noi"

Autor: Mihai Daea, ministrul Agriculturii

Calificarea calificarii

Citat: "Ma califica faptul ca sunt calificat"

Autor: Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe

Insomnia din Costa Rica

Citat: "Unii nu au avut somn si dupa miezul noptii s-au apucat sa imprastie 'pe surse' ca 'Elena Udrea a parasit tara'" -

Autor: Elena Udrea, fost ministru, transmite direct din Costa Rica

Nu intinati idealurile plagiatului

Citat: "Este pacat sa umbrim aceste valori ale invatamantului romanesc printr-o scoatere in evidenta a unor elemente nu atat de importante, cum ar fi plagiatele"

Autor: Valentin Popa, ministrul Educatiei Nationale

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Anton Anton ministru, #Valentin Popa ministru, #Bogdan Hossu Cartel Alfa , #ministrul Energiei