Dinamo a dat lovitura pe piața transferurilor

Joi, 30 Decembrie 2021, ora 15:33
3225 citiri
Dinamo a dat lovitura pe piața transferurilor
Ante Kuduz FOTO facebook

Interul croat Ante Kuduz (26 de ani) se întoarce încă din primele zile ale lunii ianuarie la CS Dinamo, unde a mai jucat în perioada 2018-2021, a anunţat gruparea "alb-roşie".

Transferul s-a putut realiza după ce valorosul jucător şi-a încheiat înţelegerea cu RK Vardar, din Macedonia de Nord. Noul contract al lui Kuduz cu Dinamo se va derula pentru următorii doi ani şi jumătate.

Timp de trei ani, Kuduz a fost unul dintre jucătorii exponenţiali ai echipei Dinamo. Vârful lui a fost în sezonul 2019-2020 al EHF Champions League, când a marcat 61 de goluri în cele 12 meciuri disputat de ”alb-roşii”. În acel sezon, FRH l-a declarat cel mai valoros jucător din campionatul intern, iar forul european EHF la nominalizat în grupul select pentru ”All Star Team” EHF Champions League.

În vara anului 2021, când s-a despărţit de Dinamo, Ante Kuduz a publicat un mesaj emoţionant pentru fanii dinamovişri: „Sunt mândru că am avut privilegiul de a juca în faţa celor mai buni fani din lume şi că am avut susţinerea lor, eu, un croat născut la Osijek. A fost o onoare pentru mine să îmbrac tricoul unui club mare cum e Dinamo Bucureşti! Voi, fanii, aţi jucat un rol important în dezvoltarea mea ca persoană şi ca jucător. Pot să spun cu mâna pe inimă că Bucureştiul este a doua mea casă, iar Dinamo a doua mea familie. Aşa că, sper, ca la sfârşitul acestui sezon, să nu spun «adio», ci doar «la revedere» şi că voi avea ocazia să mă întorc la club într-o bună zi şi să fiu iar alături de suporteri şi la dispoziţia clubului nostru!”.

După ce a parafat noul contract cu CS Dinamo, Ante Kuduz a ţinut să transmită un mesaj scurt, dar sugestiv: ”M-am întors!”.

Meci mare făcut de campioana Dinamo în European League, dar calificarea e încă departe
Meci mare făcut de campioana Dinamo în European League, dar calificarea e încă departe
Campioana Dinamo Bucureşti a învins marţi, pe teren propriu, formaţia Bjerringbro-Silkeborg, scor 37-34 (18-16), în manşa tur din optimile European League. Returul se va disputa în 2...
Nota de plată a venit și e uriașă: ce sancțiuni s-au dictat după bătăile de la meciul Dinamo - UTA
Nota de plată a venit și e uriașă: ce sancțiuni s-au dictat după bătăile de la meciul Dinamo - UTA
Echipele Dinamo şi UTA Arad vor juca patru meciuri fără spectatori ca urmare a incidentelor petrecute la meciul direct, disputat la 8 martie, în etapa a 30-a din Superligă, a decis, miercuri,...
#Ante Kuduz, #transfer, #Dinamo, #handbal , #stiri handbal