Animale de la grădini zoologice din Ucraina au fost aduse în România. Ursoaica Masha va ajunge la sanctuarul de la Zărnești VIDEO

Luni, 21 Martie 2022, ora 13:53 2230 citiri
Ursoaica Masha FOTO captură video YouTube

Luni dimineață, 21 martie, ursoaica Masha a trecut granița în România. Aceasta trebuia să ajungă de câteva săptămâni la Brașov, însă a rămas blocată în Ucraina din cauza izbucnirii războiului.

A fost întâmpinat de reprezentanții sanctuarului de urși LiBearty cu struguri, miere și pâine.

„Este pe drum de aproape 24 de ore. Ieri au plecat din Ucraina. Este destul de nervoasă și stresată din cauza faptul că e în … mers, într-o cușcă, într-o dubă. Medicul îi va verifica starea de sănătate când ajunge în Sanctuar și părerea lui este singură avizată”, au precizat reprezentanții LiBearty, potrivit newsbv.ro.

La 40 de km de locul în care a stat Masha în Ucraina, temporar, până ce s-a putut organiza transportul, au fost acum câteva zile bombardamente.

O grădină zoologică din orașul Zaporojie din Ucraina a trimis în România un leu și un lup. Vor ajunge la Grădina Zoologică din Rădăuți, apoi în Africa.

La grădina zoologică din Suceava au mai fost aduși de pe teritoriul Ucrainei 40 de câini și doi cai, unul din Harkov, iar celălat de la circ.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Pieues
rank 4
sa vedezti cum va protesta soshoaka ...
Gigi-FDP
rank 5
Nu erau de ajuns animalele de la gradina zoologica ce mureau de