Mircea Sandu, despre tradarea lui Anghel Iordanescu: "I-au cerut-o George Maior si Gabi Oprea"

Marti, 19 Decembrie 2017, ora 21:107812 citiri
Mircea Sandu, despre tradarea lui Anghel Iordanescu: "I-au cerut-o George Maior si Gabi Oprea"

Generatia de Aur s-a dezis de Anghel Iordanescu dupa ce acesta a acceptat sa lucreze cu presedintele FRF, Razvan Burleanu.

Cel poreclit "Tata Puiu" a stat pe banca nationalei Romaniei la EURO 2016, iar fostul sef al FRF, Mircea Sandu, sustine ca acesta a acceptat oferta lui Burleanu pentru ca "i-au cerut-o" fostul sef al SRI si actual ambasador al Romaniei in SUA, George Maior, si fostul ministru al Afacerilor Interne, Gabi Oprea.

"Anghel Iordanescu a lasat Generatia de Aur pentru Burleanu si pentru ca i-au cerut-o George Maior si Gabi Oprea", a spus Mircea Sandu la Telekom Sport.

Vezi si:


  • In luna octombrie a anului 2014, Razvan Burleanu, ales in functia de presedinte al FRF in luna martie a acelui an, a reziliat contractul cu Victor Piturca si l-a numit in functia de selectioner pe Anghel Iordanescu, aflat la cel de-al treilea mandat din cariera.

    Cu Anghel Iordanescu pe banca, nationala Romaniei a ajuns la Europeanul din Franta, unde a fost eliminata inca din faza grupelor, dupa o remiza cu Elvetia si doua infrangeri, cu Franta, respectiv Albania.

    Dupa turneul final francez, contractul lui Anghel Iordanescu s-a terminat, iar acesta s-a retras din fotbal.

    I.G.

    Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News