Iordanescu, gata sa renunte la cel mai bun atacant din Liga 1: Daca nu esti pe teren, nu te mai iau!

Miercuri, 18 Mai 2016, ora 12:20
6734 citiri
Iordanescu, gata sa renunte la cel mai bun atacant din Liga 1: Daca nu esti pe teren, nu te mai iau!
Foto: Facebook/ Astra Giurgiu

Selectionerul Anghel Iordanescu este gata sa renunte la cel mai bun atacant din Liga 1.

Denis Alibec, varful celor de la Astra Giurgiu, a evoluat in ultima luna cu o fractura la mana, insa oamenii din staff-ul nationalei insista ca el sa se opereze inainte de Euro 2016.

Antrenorul sau de la echipa de club, Marius Sumudica, a dezvaluit cum a decurs ultima discutie dintre Alibec si Iordanescu.

"Din discutia pe care a avut-o ieri (marti - n.red.) cu domnul Iordanescu, din cate mi-a relatat, selectionerul i-a transmis ca, daca nu se recupereaza pana la momentul ala, nu poate sa il ia, ca risca sa piarda un loc daca nu se opereaza. Daca in 3 zile nu esti pe teren, eu nu te mai iau, asta a fost discutia relatata de Denis. I-am spus ca sper sa nu se opereze, atat timp cat nu a avut nicio problema", a spus Sumudica la DigiSport.

In acelasi timp, medicul care l-a consultat initial pe Alibec i-a transmis jucatorului ca poate sa amane operatia fara probleme.

"De 7 ori ne-a sunat ieri (marti - n.red.) pe mine si pe Dani Coman. Era disperat, ce sa faca. S-a dus la spital de nu stiu cate ori, apoi s-a dus la doctorul care l-a consultat prima data, cu o falca in cer si una in pamant. Doctorul i-a spus: Ti-am dat voie atunci, cand era proaspata, d-apoi acum, cand s-a calcifiat", a adaugat tehnicianul campioanei Romaniei.

Jocurile lui Iordanescu. Care este miza umilirii lui Alibec?

Sumudica simte chiar o conspiratie impotriva lui Alibec, explicand ca atacantul sau a fost criticat de mai multe ori de oamenii de la nationala.

"De la acea fractura, a jucat, s-a antrenat zi de zi, a dat goluri, a cazut si nu s-a intamplat absolut nimic. Tind sa cred ca e un exces de zel din partea lor si nu vreau sa ma gandesc mai departe, la alte motive pentru care nu ar fi convocat. S-ar face o mare greseala in fata natiunii, in primul rand, pentru ca e un jucator foarte important. E de departe cel mai bun atacant din Romania, cu tot respectul pentru ceilalti. E un numar 9 adevarat si noi nu avem in tara asa ceva. Il antrenez zi de zi.

Acest jucator trebuie pus sub o presiune aparte. A fost presiunea ca nu l-a convocat, a kilogramelor in plus, a tigarilor pe care le fumeaza, a acestei accidentari... Maine ce mai gasim, ca poarta salvari?!", a incheiat Sumudica.

Denis Alibec a fost convocat in lotul largit al nationalei pentru Euro 2016.

Marti s-a aflat ca noul medic al nationalei l-a consultat si i-a transmis ca trebuie sa se opereze la mana, Alibec luand decizia de a amana interventia tocmai pentru a evolua la Euro.

Atacantul ar fi pus acum intr-o situatie imposibila, selectionerul anuntandu-l ca nu il va lua in Franta daca nu se opereaza, dar nici daca se opereaza si nu se recupereaza rapid, in doar cateva zile.

Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere...
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să...
#Iordanescu Alibec nationala, #Alibec nationala Romania, #Iordanescu lot nationala Romania , #nationala