Anghel Iordanescu a rabufnit dupa declaratia lui Gica Popescu: Nu are dreptul sa ma ponegreasca

Sambata, 24 Februarie 2018, ora 08:0436562 citiri
Anghel Iordanescu a rabufnit dupa declaratia lui Gica Popescu: Nu are dreptul sa ma ponegreasca
Foto: Hepta.ro

"Gica Popescu nu are nici dreptul sa faca o astfel de afirmatie la adresa mea si nici sa ma ponegreasca", a tunat Anghel Iordanescu intr-o interventie avuta vineri seara la un post TV.

Reactia fostului selectioner al Romaniei vine dupa ce Gica Popescu a afirmat ca "nu mai vreau sa-l vad niciodata" pe antrenorul "Generatiei de Aur".

Chiar daca n-a declarat-o raspicat, Gica Popescu s-ar simti tradat de Anghel Iordanescu.

"Vreau sa am o discutie barbateasca cu Gica Popescu. Eu consider ca nu are dreptul sa faca afirmatiile pe care le-a facut. El trebuie sa stie un lucru. Eu eram la Federatie, adus de Mircea Sandu si nu am fost adus de Burleanu. Domnul Burleanu m-a gasit in Federatie. Eu am intrat in echipa lui Gica Popescu, iar daca Gica Popescu candida si pierdea alegerile, a doua zi imi luam bagajele si plecam din Federatie. Am ramas, nu sa-l ajut pe Burleanu, ci fotbalul romanesc", a spus Anghel Iordanescu la Telekom Sport.

"Asta e doar aspectul sportiv, mai e un aspect in relatia cu Gica Popescu pe care nu-l pot spune in fata camerelor. Vreau s-o lamuresc direct, fata in fata cu el. Ceea ce regret este ca Gica Popescu nu are nici dreptul sa faca o astfel de afirmatie la adresa mea si nu are dreptul sa ma ponegreasca. Nu are dreptul! Atata timp cat nu discuta cu mine, sa-mi spuna in fata ce are sa-mi spuna", a continuat fostul selectioner al Romaniei.

Anghel Iordanescu a facut parte din echipa lui Gica Popescu la alegerile pentru presedintia FRF, insa "Baciul" a fost arestat cu doar o zi inainte.

Tehnicianul in varsta de 67 de ani n-a parasit insa Federatia Romana de Fotbal si a ramas sa lucreze alaturi de noul presedinte, Razvan Burleanu, ajungand chiar selectioner.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News