Vedete care stiu prea bine cum e cu dependenta de droguri (Galerie foto)

Duminica, 30 August 2015, ora 13:32
15817 citiri
Vedete care stiu prea bine cum e cu dependenta de droguri (Galerie foto)
Foto: Instagram/Drew Barrymore

Faima vine cu destule neajunsuri "la pachet", nu multi fiind pregatiti sa se bucure de ea. Destule mari nume de la Hollywood si nu numai s-au aflat in situatii in care nu au stiut cum sa o gestioneze, recurgand la droguri.

E cazul celui mai bine platit actor din lume din prezent, Robert Downey Jr., dar si a mai tinerei sale colege de breasla, Lindsay Lohan, care practic a crescut la Hollywood, nestiind ce inseamna o copilarie normala.

Cafemom trece in revista cateva dintre vedetele Hollywood-ului, care au fost la un moment dat - unele chiar ani buni - dependente de droguri.

Un prim astfel de exemplu este Lindsay Lohan. Aceasta a trecut pe la dezintoxicare in repetate randuri, nereusind sa-si ascunda viciul de ochii lumii. Fiecare petrecere a sa a fost una de "pomina", plina de excese indelung comentate in paginile tabloidelor. Unul dintre drogurile sale preferate este ecstasy.

Foto: Instagram/Lindsay Lohan

Robert Downey Jr., cel mai bine bine platit actor al momentului (a facut 80 de milioane de dolari anul trecut), gratie unor filme ca "Avengers", nu a fost intotdeauna in atentia presei pentru performantele sale de pe micul sau marele ecran. Actorul a stat si la inchisoare din cauza drogurilor si a fost gasit la un moment dat intr-un sant, in spatele unui hotel mizer, drogat. In mai multe randuri a fost gasit plimbandu-se gol pe strada.

O viata complicata, cu consum de droguri de la 6 ani: Cum ajungi sa fii cel mai bine platit actor din lume

In acele vremuri era dependent de heroina, cocaina si alcool. Dependenta sa a durat zeci de ani. A reusit sa renunte la viciu pentru actuala sotie, care i-a daruit deja doi copii.

Foto: Instagram/Robert Downey Jr.

Angelina Jolie, implicata intr-o sumedenie de eforturi umanitare in prezent, mama si sotie dedicata, avea o viata complet diferita in anii '90. In acele vremeri, actrita recunoaste ca era dependenta de heroina, cocaina, LSD, incercand practic "fiecare drog posibil", dupa cum a declarat ea.

Foto: Twitter/Angelina Jolie

Cu ani in urma, si comediantul Russell Brand era dependent de heroina si nu numai. Actorul afirma ca e recunoscator ca e in viata, date fiind momentele prin care a trecut. Dupa ce a reusit sa renunte la droguri, a anuntat ca pune bazele unui fond numit "Give it up", menit sa-i ajute si pe altii sa scape de dependente.

Foto: Instagram/Russel Brand

Megan Fox, actrita din "Transformers" care recent a depus actele pentru divortul de Brian Austin Green, declara la un moment dat: "Stiu circa 5 oameni care nu se mai drogheaza in prezent si una dintre acestea sunt eu".

In trecut, insa, actrita, care intre timp a devenit mama, a incercat tot, de la ecstasy pana la cocaina sau heroina.

Foto: Instagram/Megan Fox

Nici Brad Pitt nu a tinut secreta placerea de a fuma cate un joint. La un moment dat, a dus pe platoul de filmari jointuri in valoare de 1.500 de dolari, servind pe toata lumea. Insa actorul, intre timp devenit tata pentru sase copii, sustine ca aceste zile sunt demult trecute.

Foto: Captura YouTube

Despre excesele actorului Charlie Sheen stie toata lumea. E unul dintre cele mai petrecarete personaje de la Hollywood. Au fost dati cand actorul cheltuia si cate 2.000 de dolari pe zi pentru cocaina, pentru el si pentru escortele pe care le angaja.

Foto: Instagram/Charlie Sheen

Nici cantareata Pink nu a fost straina de consumul de droguri. In 1995, aceasta a suferit o supradoza, iar in 2010 si-a pierdut cea mai buna prietena, pe Stacy Coffey, din aceeasi cauza. Pink consuma orice, de la ecstasy la metamfetamina. In prezent sotie si mama, aceasta sustine ca nu a mai avut de-a face cu drogurile de multa vreme.

Foto: Twitter/Pink

In anii '90, cand facea pereche cu modelul Kate Moss (care era departe de a fi o "sfanta"), Johnny Depp traia zile extrem de zbuciumate, cand se droga cu cocaina. In acea vreme, actorul era patronul unui club de noapte cunoscut, "Viper Room", in care se stia ca se consumau droguri.

Foto: Instagram/Johnny Depp

Deja vedeta cand nici nu implinise 7 ani, Drew Barrymore, crescuta practic pe platourile de filmare, familia ei activand in aceeasi industrie, nu avea nici 11 ani cand participa la petrecerile "de fite", cu celebritati. La 13 ani era deja internata la dezintoxicare.

Din fericire, s-a repus pe picioare in jurul varstei de 30 de ani, in prezent avand un sot, copii si o companie de make-up, Flower Beauty.

Foto: Instagram/Drew Barrymore

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#vedete dependente droguri, #vedete consum droguri, #Drew Barrymore droguri, #Johnny Depp droguri, #angelina jolie droguri, #Pink supradoza droguri, #Charlie Sheen droguri , #stiri Angelina Jolie