Medicul care a operat-o pe Angelina Jolie rupe tacerea

Luni, 19 August 2013, ora 15:50
7128 citiri
Medicul care a operat-o pe Angelina Jolie rupe tacerea

Chirurgul care i-a extirpat sanii Angelinei Jolie a vorbit in premiera despre operatia suportata de aceasta si motivele pentru care ea a dorit sa faca publica intreaga experienta.

In luna mai, New York Times a publicat un comunicat semnat de Angelina Jolie, prin care aceasta anunta ca a suferit o dubla mastectomie pentru a preveni un eventual cancer de san. Recent, femeia-chirurg care a operat-o pe celebra actrita a povestit mai multe despre aceasta interventie.

Potrivit medicului Kristi Funk, care a oferit un interviu pentru Los Angeles Magazine, Angelina Jolie a luat hotararea de a face cunoscuta interventia suferita in scopul de a ajuta femeile aflate in aceeasi situatie cu ea, care se tem de cancer, potrivit Daily Mail.

"Cand o persoana considerata cea mai frumoasa femeie din lume renunta la acea parte a corpului care simbolizeaza feminitatea si sexualitatea, oamenii se intreaba de ce a facut acest lucru", explica Kristi Funk, considerand ca actrita, prin notorietatea sa, a putut atrage atentia asupra unei metode de prevenire a cancerului de san ereditar mai putin cunoscuta.

"Ea a avut intotdeauna pornirea de a-i ajuta pe altii, de aceea nu putea pastra un astfel de secret", spune medicul.

Kristi Funk, care a stabilit o relatie speciala cu Angelina Jolie prin realizarea acestei interventii, explica faptul ca actritei i-a trebuit o perioada de acomodare cu noua situatie inainte de a se hotari sa vorbeasca celorlati despre acest lucru.

"Ea a fost rezervata si a calculat momentul pentru a dezvalui un lucru atat de personal. A spus ca a asteptat un moment potrivit in viata sa profesionala si personala, insa eu cred ca cel mai important a fost ca ea sa fie pregatita in sufletul sau", a declarat Kristi Funk.

Medicul a tratat-o si pe Sheryl Crow

Medicul, care a tratat-o de cancer la san si pe cantareata Sheryl Crow, a mai dezvaluit faptul ca Angelina Jolie este un caracter puternic, iar pasiunea pentru munca sa a facut-o sa-si recapete foarte repede energia si motivatia dupa operatie.

Kristi Funk a confirmat si faptul ca Brad Pitt a fost o "prezenta constanta" pe intreaga perioada a procedurilor medicale.

Angelina Jolie a ales sa suporte o operatie de extirpare preventiva a ambilor sani, ca urmare a prezentei unei gene care creste riscul de cancer la san si ovare. Interventia a fost realizata in luna februarie la o clinica din Beverly Hills.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Angelina Jolie Kristi Funk, #medic operatie Angelina Jolie, #medic operat Angelina Jolie , #stiri Angelina Jolie
Comentarii