Fostul bodyguard al Angelinei Jolie: este psihopata!

Duminica, 01 August 2021, ora 11:323307 citiri
Fostul bodyguard al Angelinei Jolie: este psihopata!
Foto: In Touch

Fostul bodyguard al Angelinei Jolie a declarat in cadrul unui interviu ca actrita este "egoista si obsedata de control", ca are probleme emotionale si se poarta abuziv pana si cu proprii ei copii.

"Angelina are doua fete: una publica si una privata. Pentru mine, adevarata Angelina este egoista si obsedata de control. Nu are deloc rabdare. Nu face lucruri din bunatate. Si este complet psihopata ... urla si tipa foarte mult, dupa care intoarce spatele si pleaca", a declarat bodyguardul pentru In Touch.

Barbatul, care din motive de securitate a fost prezentat drept "Bill", mai povesteste ca Angelina disparea de acasa cu orele, lasandu-l pe Brad Pitt cu copiii.

"Ii pedepsea cu tacere. Cred ca poate abuza de oameni prin metode psihologice", spune paznicul. Potrivit spuselor sale, Angelina nu ii baga in seama pe copii si incepea sa rada cand acestia plangeau.

Bodyguardul a inceput sa lucreze pentru Brad si Angelina la inceputul relatiei lor si spune ca pe atunci cei doi erau foarte bine dispusi, se distrau si radeau mult, insa acum cei doi dorm in dormitoare separate.

M.M.