Divort Brangelina: Care e miza financiara

Miercuri, 21 Septembrie 2016, ora 11:42
5540 citiri
Divort Brangelina: Care e miza financiara
Foto: Arhiva/Hepta.ro

Suntem martorii divortului anului, cel dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, dupa numai doi ani de casnicie. Dar care e miza financiara in cazul acestei separari?

La aceasta intrebare a raspuns revista People, care sustine ca averea combinata a celor doi actori este de 500 de milioane de dolari.

Cei doi sunt unii dintre cel mai bine platiti actori de la Hollywood: Brad Pitt, in varsta de 52 de ani, ar avea o avere de 350 de milioane de dolari, iar Angelina Jolie, de 41 de ani, 275 de milioane de dolari. In ultimii ani, Jolie, care si-a incercat si telentul de regizor, a castigat mai putin decat in trecut.

In timp ce Jolie a facut un pas in spate, Pitt a jucat, in ultima vreme, in filme de box office.

In plus, Pitt este co-proprietar al companiei de productie "Plan B", de care se leaga filme cu castiguri mari, asa cum sunt "World War Z", "12 Years a slave" si "The Big Short", ultimele doua fiind productii premiate cu Oscar.

In plus, de-a lungul carierei, Pitt a jucat in filme cu buget mare, asa cum sunt "Fight Club", "Ocean's Eleven" sau "The Curious Case of Benjamin Button".

Si Jolie a jucat in filme care i-au adus multi bani, cum sunt "Salt" sau "Maleficent", regizand si "Unbroken", insa s-a concentrat mai mult pe proiectele sale, mai putin comerciale, asa cum sunt "In the Land of Blood and Honey", "By the Sea" si "First They Killed My Father", despre genocidul din Cambodgia.

Forbes estimeaza ca Jolie si Pitt au castigat, de cand sunt casatoriti, suma de 117,5 milioane de dolari. Conform aceleiasi surse, din 2004, au acumulat 555 milioane de dolari, mare parte din suma fiind adusa de Pitt.

Cei doi au impreuna si conacul Chateau Miraval, un alt imobil de 6,5 milioane de dolari in New Orleans, o casa in Los Feliz si un apartament in Waldorf Astoria Towers.

Nu se stie daca Jolis si Pitt au un acord prenuptial. Se stie insa ca Jolie va fi reprezentata de avocatul Laura Wasser, printre ai carei clienti se numara Johnny Depp, Kim Kardashian, Stevie Wonder si Britney Spears.

Jolie a mai fost casatorita de doua ori, in timp ce Pitt o data.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#avere Angelina Jolie Brad Pitt, #avere Brad Pitt, #bani Angelina Jolie, #divort Angelina Jolie Brad Pitt detalii , #Brad Pitt