Cand celebritatile abordeaza un subiect tabu: pierderea virginitatii (Galerie foto)

Luni, 14 Octombrie 2013, ora 18:09
6830 citiri
Cand celebritatile abordeaza un subiect tabu: pierderea virginitatii (Galerie foto)

Vedetele si viata lor personala - iata un subiect mereu actual pentru o mare parte a publicului.

Spre bucuria celor doritori de amanunte picante, unele dintre celebritati sunt foarte generoase in dezvaluiri dintre cele mai intime, neocolind nici subiectul pierderii virginitatii.

Cand s-a intamplat pentru prima data in cazul acestora? Exista cei grabiti, precum Cris Brown, sau cele aidoma Adrianei Lima, care a asteptat sa se casatoreasca. Iata cateva dezvaluiri ale vedetelor despre prima noapte de dragoste, potrivit Grazia.fr.

Kim Kardashian i-a marturisit intr-o emisiune televizata lui Oprah Winfrey, "confidenta starurilor", ca si-a pierdut inocenta la "aproape 15 ani". Iesea cu un baiat de doi ani si a dorit sa treaca la "lucruri mai serioase". I-a dezvaluit intentia mamei sale, care s-a dovedit a fi foarte deschisa, sfatuind-o "sa nu uite sa ia pilula".

Khloe, sora mai mica a lui Kim, a fost si ea darnica in astfel de confidente, dezvaluind ca, in cazul sau, prima data a fost la 14 ani, dar nu pastreaza o amintire placuta. "Eram prea tanara si nepregatita, am gasit acest lucru dezgustator", s-a confesat aceasta.

Tanarul cantaret Chris Brown a considerat ca va fi mai aproape de fanii sai daca le va face cunoscut momentul in care a devenit barbat. Intr-un interviu recent pentru "The Guardian", acesta a dezvaluit ca si-a perdut virginitatea la 8 ani, cu o fata de 14 sau 15 ani.

"Cand incepi la 8 ani, asta te pregateste pentru viitor. Poti deveni o fiara in acest domeniu", spune foarte sigur pe el fostul iubit al Rihannei, adaugand ca "nu a auzit plangeri din partea fostelor sale prietene".

Angelina Jolie a fost genul precoce. La 14 ani locuia deja sub acelasi acoperis cu iubitul sau, un anume Anton, cu care si-a pierdut virginitatea. Ce spune Angie despre acea prima oara? "Ce am simtit nu mi-a fost suficient. Vroiam sa ma simt mai aproape de el. Asa ca am luat un cutit si l-am taiat, iar el mi-a facut acelasi lucru", a marturisit vedeta, care din acel moment a devenit adepta automutilarii. A renuntat la acest obicei cand a devenit mama.

La 13 ani, Johnny Depp era deja star in "The Flame", trupa sa de rock. Libertatea si admiratoarele nu-i lipseau, asa ca inevitabilul s-a produs: baiatul Johnny a devenit barbat intr-una din deplasari, chiar in spatele camionetei ce o folosea trupa, partenera fiindu-i o fata de 16 ani.

Megan Fox a declarat ca inca din adolescenta i-a placut sa ia lucrurile "in serios". Si-a pierdut virginitatea cu "prima sa mare iubire", la 17 ani, dupa cum a marturisit chiar frumoasa actrita. Despre iubitul sau din acea perioada se stie ca era un anume Ben Leahy, de meserie pompier.

Pentru Ashton Kutcher s-a intamplat la 15 ani si a fost "memorabil", dupa cum s-a exprimat fostul sot al lui Demi Moore. Un prieten i-a aranjat fara ca el sa stie o intalnire cu o fata in padure. Baiatul Ashton, luat prin surprindere, a fost insa depasit de situatie. Totul a durat nu mai mult "de doua secunde", insa peste cateva luni a avut sansa unei noi intalniri cu aceeasi fata, careia i-a demonstrat ca intre timp a capatat curaj.

Pe Daniel Radcliffe il cunoastem de cand avea 10 ani. Dupa spusele sale, "a devenit barbat la 16 ani, cu o femeie mai in varsta". Daca tanarul actor a fost discret in ceea ce priveste identitatea primei sale partenere, presa a identificat-o ca fiind Amy Byme, una dintre coafezele echipei din "Harry Potter", aceasta avand cu sapte ani mai mult decat Daniel Radcliffe.

Si astazi actorul de 24 de ani marturiseste ca preferintele sale se indreapta catre "femei mature si inteligente".

Adriana Lima, unul dintre ingerii de la Victoria's Secret, nu a fost impiedicata de statul sau de sex-simbol sa-si pastreze virginitatea pana la 28 de ani. Crescuta in spiritul principiilor religiei catolice, aceasta marturiseste ca a asteptat pana la 17 ani pentru a imbratisa un baiat si a facut alegerea de a se darui sotului sau.

"Barbatii trebuie sa-mi respecte aceasta alegere", declara superba brazilianca intr-un interviu in urma cu cativa ani, inainte de a-si intalni dragostea vietii, jucatorul de baschet sarb Marko Jaric.

Cei doi s-au casatorit pe 14 februarie 2009, noua luni mai tarziu nascandu-se Valentina, primul copil al cuplului.

Celine Dion este femeia unui singur barbat, dupa cum aceasta a marturisit in autobiografia intitulata "Viata mea, visul meu". S-a intamplat pe 30 aprilie 1998, la Dublin, o data memorabila, deoarece a fost finala concursului "Eurovision Song Contest" - o seara a victoriei pentru Celine Dion. Ea avea 20 ani si era de mult timp indragostita de Rene Angelil, cel care o descoperise si o promovase.

Diferenta de varsta de 26 de ani nu a mai contat. Initiativa i-a apartinut tinerei cantarete, aceasta declarandu-i managerului sau "ca va primul si unicul barbat din viata ei". Cinci ani mai tarziu cei doi se casatoreau.

La 18 ani, Britney Spears traia o frumoasa poveste de dragoste cu Justin Timberlake, dand de inteles ca acesta a fost primul baiat din viata sa. Insa se pare ca tanara cantareata nu a asteptat pana la aceasta varsta: la 14 ani s-a daruit unui anume Reg Jones, cu trei ani mai mare decat ea, de care era foarte indragostita.

La 15 ani si-a pierdut virginitatea Paris Hilton, potrivit dezvaluirilor primului sau iubit, Randy Spelling, fratele cunoscutei actrite Tori Spelling. Noaptea de dragoste s-a consumat intr-o camera inchiriata la hotel, insa relatia nu a durat: Randy a fost parasit de bogata domnisoara Hilton doua saptamani mai tarziu.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#virginitate vedete, #pierdere virginitate vedete, #prima noapte dragoste staruri, #celebritati pierdut virigintate varsta , #stiri Angelina Jolie