Angelina Jolie, pe vremea cand era dependenta de heroina si cocaina (Video)

Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 11:56
9631 citiri
Angelina Jolie, pe vremea cand era dependenta de heroina si cocaina (Video)
Foto: National Enquirer

In anii '90, Angelina Jolie a avut o perioada "neagra", despre care mai tarziu a spus ca putea fi chiar sfarsitul. O inregistrare din 1999, care o infatiseaza slaba, neingrijita si care a fost realizata de furnizorul ei de droguri din acea vreme, a ajuns recent in presa.

La acea vreme, Franklin Meyer, in prezent condamnat, sustine ca ii aducea Angelinei Jolie droguri in valoare de circa 100 de dolari de doua-trei ori pe saptamana, relateaza Daily Mail.

Inregistrarea, difuzata de National Enquirer, a fost facuta cu acordul actritei, intr-una dintre datile in care aceasta isi chemase furnizorul pentru a-si face provizii. Franklin Meyer tocmai isi cumparase o camera video pe care o testa.

Acesta a declarat pentru publicatie ca "Angie imi era clienta de mai multi ani. Ii vindeam heroina si cocaina. Intr-o zi m-a sunat si mi-a spus ca vrea sa trec pe la ea. Era felul ei de a-mi spune ca voia sa-i aduc droguri".

Franklin Meyer sustine ca nu o data Angelina a luat drogurile de fata cu el. In inregistrarea facuta cu doi ani inainte de a o juca pe Lara Croft in "Tomb Raider", Angelina, care era iubita lui Billy Bob Thornton, cel care avea sa-i devina si sot, este vazuta vorbind la telefon, cel mai probabil cu tatal sau, Jon Voight.

Starea de agitatie este vizibila, iar camera pe care o strabate desculta, de la un cap la altul, in nenumarate randuri, este una impanzita de haine si saci. Televizorul e deschis, iar pe masa se zaresc mai multe cutii de suc.

Angelina e slaba in inregistrarea veche de 15 ani, plina de semne pe piele, departe de felul in care arata in prezent.

Angelina Jolie vorbeste, in sfarsit, despre sarutul cu fratele ei - dezvaluiri din viata personala

Meyer a mai spus publicatiei ca Angelina era deschisa cu el, povestindu-i despre apucaturile sale sado-masochiste si lesbiene. Acesta a declarat si ca actrita i-a povestit despre aventura pe care a avut-o cu Jenny Shimizu, dupa ce au jucat impreuna in pelicula "Foxfire", din 1996.

Vorbind despre acei ani, Angelina Jolie a declarat in mai multe randuri ca e norocoasa ca a supravietuit. In 2011, actrita afirma intr-o emisiune: "Am trecut prin vremuri grele, intunecate si am supravietuit. Nu am murit tanara, asa ca sunt foarte norocoasa. Alti artisti sau oameni nu au supravietuit anumitor lucruri. Din multe motive, nu ar trebui sa fiu aici".

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#angelina jolie droguri, #Angelina Jolie inregistrare 1999, #Angelina Jolie dependenta droguri, #Angelina Jolie 90 video, #Angelina Jolie cocaina heroina , #stiri Angelina Jolie