9 celebritati cu familii bogate (Galerie foto)

Marti, 18 Iunie 2013, ora 18:15
3155 citiri
9 celebritati cu familii bogate (Galerie foto)
Foto: Star Crush

Sunt binecunoscute povestile vedetelor care au pornit de jos si au ajuns putred de bogate. Cu toate astea, din spuma Hollywood-ului fac parte cateva care au pornit inca de la inceput cu dreptul, avand norocul de a se naste in familii instarite.

Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow si Angelina Jolie sunt doar cateva astfel de exemple, conform Star Crush.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston s-a nascut intr-o familie de artisti. Parintii sai sunt starurile serialului "Days of Our Lives", John Aniston si Nancy Dow, iar nasul sau a fost nimeni altul decat vestitul "Kojak", actorul Telly Savalas. Jennifer a crescut in Los Angeles, dar la un moment dat s-a mutat impreuna cu familia in New York.

Gwyneth Paltrow

Fiica actritei Blythe Danner si a regretatului producator si regizor Bruce Paltrow, Gwyneth si-a petrecut primii ani de viata in Santa Monica. Ajunsa insa intr-un colegiu de fete din New York, actrita a inceput sa isi faca planuri cu privire la viitoarea sa cariera cinematografica. Si nu a dat gres.

Angelina Jolie

Nascuta in Los Angeles, Angelina Jolie are parinti celebri, si anume actorul Jon Voight si modelul devenit actrita Marcheline Bertrand, din pacate rapusa de cancer. In plus, nasa Angelinei Jolie este nimeni alta decat actrita franceza Jacqueline Bisset.

Lana Del Rey

Lana Del Rey este fiica antreprenorului Ray Grant si a directoarei grupului Grey, Pat Grant. Crescuta in Lake Placid, New York, Lana a fost trimisa in adolescenta intr-un internat din Kent pentru a-si trata prolemele cu alcoolul. Acesta nu i-a alterat insa talentul.

Kid Rock

Chiar daca nu este cel mai bogat din aceasta lista, Kid Rock provine totusi din clasa de mijloc superioara. Tatal sau a detinut mai multe reprezentante auto si o livada de 6 acri, unde Rock ajuta la culesul merelor si la ingrijirea cailor familiei.

Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta, numele real al lui Lady Gaga, este fiica Cynthiei Bisset si a antreprenorului Joseph Germanotta. Tatal cantaretei detine o companie de succes care instaleaza Internet wi-fi in lanturile hoteliere.

Adam Levine

Solistul trupei "Maroon 5" este fiul lui Fred Levine, fondatorului lantului de magazine de imbracaminte M. Fredric. Crescut in Los Anglees, Levine a urmat cursurile scolii private Brentwood, acolo unde i-a cunoscut pe doi dintre viitorii sai colegi de trupa.

Taylor Swift

Tatal frumoasei cantarete si compozitoare Taylor Swift este un cunoscut consilier financiar, iar mama o fosta directoare de marketing. Taylor a crescut intr-o ferma din Pennsylvania, a urmat cursurile mai multor scoli private si si-a petrecut multe dintre vacante la casa de vacanta a familiei, in New Jersey. S-a intretinut cu cei bogati, printre acestia aflandu-se si un vlastar al clanului Kennedy.

Julia Louis-Dreyfus

Pe numele sau real Julia Scarlett Elizabeth Louis-Dreyfus, actrita cunoscuta din serialul Seinfeld, vine dintr-o familie mai mult decat instarita. Ea este fiica miliardarului Gerard Louis-Dreyfus, presedintele Louis Dreyfus Energy Services, companie infiintata in 1851 de catre stra-stra-bunicul actritei. Familia sa inca detine si astazi controlul asupra companiei.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#vedete bogate nastere, #vedete nascute bogate, #celebritati nascute bogate, #celebritati familii bogate, #vedete parinti celebri bogati , #stiri Angelina Jolie
Comentarii