Încăierarea divelor. Soția lui Dragoș Săvulescu n-a iertat-o pe ”fosta” Mădălina Ghenea. Acuzații incredibile

Sambata, 12 Noiembrie 2022, ora 09:37
4655 citiri
Încăierarea divelor. Soția lui Dragoș Săvulescu n-a iertat-o pe ”fosta” Mădălina Ghenea. Acuzații incredibile
Angela Martini

Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, a făcut noi afirmații incendiare despre „2 femei originare din România”, indiciile oferite de ea ducând la Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, stabilite de mult timp în Italia.

Deranjată de anumite păreri expuse despre ea de respectivele românce, Angela Martini s-a dezlănțuit zilele trecute la adresa acestora printr-o postare acidă pe Instagram.

”Din păcate vorbesc de 2 femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame!!! Aceste ființe sărace sunt 2 foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină. Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani!: )) Acum, amândouă mă urăsc.

Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA? Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele!!! Desigur, VA CONTINUA!” a scris Angela Martini, cel mai probabil referindu-se la Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia.

Între timp, se pare că Angela Martini a iertat-o pe Catrinel Menghia, dar nu și pe Mădălina Ghenea, fosta iubită a actualului său soț, Dragoș Săvulescu.

„Deci… astăzi am primit un telefon de la una dintre fetele despre care am vorbit, cea din Roma (Catrinel Menghia), și mi-a cerut scuze. Oamenii greșesc, așa că voi accepta scuzele și de acum înainte subiectul este închis și mergem mai departe. Despre cea de la Milano (Mădălina Ghenea), subiectul tocmai a început pentru că este cu totul altceva. Așa că bucurați-vă de spectacol”, a transmis Angela Martini pe Instagram.

Dragoș Săvulescu este fostul acționar de la Dinamo care a fost condamnat în România la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale de plajă din Constanța și Mamaia, dosar în care a fost condamnat și Radu Mazăre.

Săvulescu a fost găsit în Grecia după Angela Martini a publicat pe Instagram imagini din vacanță. Curtea de Apel Grecia a respins însă extrădarea afaceristului în România şi l-a lăsat să plece în Italia, unde Dragoș Săvulescu și Angela Martini locuiesc, în prezent, alături de fiul lor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine e ”ispita” cu care s-a afișat milionarul Arpad Paszkany, la puțin timp după divorț. Diferența de vârstă dintre cei doi FOTO
Cine e ”ispita” cu care s-a afișat milionarul Arpad Paszkany, la puțin timp după divorț. Diferența de vârstă dintre cei doi FOTO
Milionarul Arpad Paszkany (52 de ani), fost patron la echipa de fotbal CFR Cluj, este într-o nouă relație, după ce a divorțat de femeia cu 20 de ani mai tânără cu care s-a căsătorit în...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#angela martini, #Dragos Savulescu, #diva, #sotie , #stiri vedete