Ajutoarele pentru sutele de refugiați ucraineni de la Vama Siret, organizate de zeci de jandarmi și voluntari VIDEO

Duminica, 27 Februarie 2022, ora 14:15 2479 citiri
Angajații Ministerului de Interne se află alături de voluntari la vama Siret FOTO MAI

Angajații Ministerului de Interne se află alături de voluntari la Vama Siret, unde alături de voluntari stabilesc fluxurile de descărcare a ajutoarelor umanitare pentru refugiații din Ucraina.

"Concomitent cu misiunile de transport, pompierii și celelalte structuri ale MAI, alături de voluntari și alti reprezentanți ai societății civile asigură suportul logistic necesar pentru gestionarea ajutoarelor umanitare de la Vama Siret. Se stabilesc fluxurile de descărcare și repartiția acestora in punctele special amenajate", potrivit unui comunicat MAI.

La punctul de trecere a frontierei dintre Ucraina şi România Porubne-Siret s-au înregistrat întârzieri semnificative şi chiar un blocaj, pe 26 februarie, în condiţiile în care un număr foarte mare de persoane încearcă să plece din Ucraina.

Premierul Nicolae Ciucă a verificat vineri seară, 25 februarie, stadiul pregătirilor pentru gestionarea măsurilor luate de autorităţi la frontiera cu Ucraina, în Vama Siret.

„Avem nevoie de foarte multă coordonare. Am putut să vedem laolaltă atât asociații civice care s-au mobilizat și alături de celelalte instituții ale statului desfășoară activități pentru care cu adevărat merită să le mulțumim", a declarat Ciucă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Pieues
rank 4
bravo asa se face baietzi ..