Cât câștigă o fostă dansatoare la bară în Italia, angajată fără concurs la Primăria Iași

Joi, 05 Mai 2022, ora 11:16
30092 citiri
Cât câștigă o fostă dansatoare la bară în Italia, angajată fără concurs la Primăria Iași
Isabela Danalache, tânăra angajată fără concurs FOTO Facebook/ arhiva personală

La firma de asfaltări a Primăriei Iași a fost angajată Isabela Danalache, care anterior a lucrat într-un club de noapte din Italia.

În luna aprilie 2022, conducerea societății a decis să facă angajări la secția Mecanizare, unde șefă este Gabriela Delicostea de peste 20 de ani.

În birourile secției a apărut fiica acesteia, Isabela Danalache, în vârstă de 35 de ani, în urma unei angajări fără concurs.

Aceasta primește un salariu de 3.000 lei net pe lună.

Pe rețelele de socializare, femeia a publicat fotografii în diferite ipostaze de la locul de muncă.

„Teama de nou și de necunoscut câștigă în fața durerii deja binecunoscută. Teama de a rămâne singur îți conduce viața! Deși, mulți nu sunt fericiți, mulțumiți stau și suportă joburi, relații etc.

Trist, avem o singură viață! Fă-ți curaj și ia-o de la început de o sută de ori dacă trebuie, până îți găsești liniștea și bucuria de a trăi! Trăiește-ți viața pe deplin, ea nu durează pentru totdeauna! Timpul pierdut nu ți-l mai dă nimeni înapoi”, este mesajul Isabelei, atașat unei fotografii realizate în biroul Citadin.

Timp de patru ani, Isabela Danalache a lucrat ca dansatoare la bară într-un club din Italia, „Bulli & Pupe One”, iar în 2020 s-a întors în țară.

Unii angajați din cadrul Citadin au confirmat pentru BZI zvonul că Isabela Danalache este pregătită să ocupe postul mamei, care urmează să se pensioneze.

Apropiați din anturajul Isabelei Danalache au declarat că femeia este văzută în preajma dezvoltatorilor imobiliari, la petreceri private sau în cluburi.

Contactată de reporterii BZI, Isabela Danalache s-a arătat de deranjată de întrebări și nu a oferit informații despre abilitățile în domeniul de activitate a firmei de asfaltări și întreținere străzi.

„Care este problema? Care este relevanța? La revedere!”, a fost reacția angajatei.

O reacție similară a avut și mama acesteia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit în aer, pe 15 aprilie, la bordul unei aeronave Wizz Air. Ivano și Federica au avut parte de o ceremonie oficială chiar în interiorul avionului, iar...
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Italia şi-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc în sezonul viitor al Ligii Campionilor, după ce Atalanta şi Fiorentina s-au calificat în semifinalele Europa League şi respectiv...
#angajare, #primarie, #Iasi, #dansatoare bara, #Italia, #concurs , #primaria