Andy Murray rateaza Australian Open

Duminica, 29 Decembrie 2019, ora 11:48
3149 citiri
Andy Murray rateaza Australian Open
Foto: Facebook/ Andy Murray

Jucatorul britanic de tenis Andy Murray, fost numar 1 mondial, in prezent pe locul 125 ATP, a anuntat ca nu va participa in luna ianuarie la Australian Open (20 ianuarie - 2 februarie) din cauza unei probleme mai vechi in zona inghinala.

Potrivit agentului sau, Matt Gentry, accidentarea din zona muschilor pelvieni pe care a suferit-o in Cupa Davis la mijlocul lunii noiembrie, nu s-a vindecat pe cat de repede se astepta.

"Din nefericire, accidentarea aceasta este mai grava decat ne gandeam si ca masura de precautie am decis sa ma refac complet inainte de a reveni pe teren. Am muncit atat de mult pentru a reveni la cel mai bun nivel al meu si sunt trist ca nu voi putea juca la Australian Open in ianuarie", a spus Murray, castigator a trei titluri de Mare Slem.

Andy Murray (32 ani) nu va face parte nici din echipa britanica pentru prima editie a ATP Cup (3 - 12 ianuarie).

Murray a fost la un pas sa-si incheie cariera la inceputul acestui sezon, insa a revenit in competitiile de simplu in luna august, dupa interventia chirurgicala la sold, cucerind primul sau trofeu dupa doi ani, in turneul de la Antwerp (Belgia), unde l-a invins in finala pe elvetianul Stan Wawrinka.

Dupa ce a jucat un singur meci pentru Marea Britanie la turneul final al Cupei Davis, desfasurat la Madrid, din cauza unei probleme inghinale, Murray spera sa-si recapete forma fizica inaintea startului primului turneu de Mare Slem din 2020 (la Melbourne).

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Andy Murray accidentat, #Andy Murray Australian Open 2020 , #ATP