Gerea, ministrul propus pentru demitere cand abia isi incepea mandatul: Ieri facuse prima vizita de lucru

Vineri, 07 Februarie 2014, ora 17:37 2380 citiri
Foto: Q Magazine

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, care vineri a pierdut sprijinul partidului in ceea ce priveste locul sau in Guvern, isi incepuse cu ganduri mari ultima zi deplina de ministeriat. Joi, Gerea a facut primele lui vizite de lucru la Dacia, Arpechim si Oltchim, iar vineri a fost schimbat. Vineri, Andrei Gerea nu a putut fi convins sa lase scaunul de ministru, asa ca partidul i-a retras sprijinul politic.

El apucase sa promita, in prima si ultima lui zi oficiale de vizite de lucru, angajatilor Dacia ca francezii nu vor abandona Romania, celor 2.500 de muncitori disponibilizati de la Arpechim ca guvernul va reporni combinatul si va gasi bani pentru a plati datoriile catre Petrom, scrie Adevarul.

La Oltchim a promis in cadrul unei intalniri cu muncitorii si cu directorii ca va gasi un cumparator serios pentru combinat.

"Vom avea macar trei oferte angajante, nu vreau sa intru pe scenariul pesimist pentru ca nu am niciun element care sa ma faca sa cred ca pe 28 martie nu vom avea plicurile deschise", a spus Gerea care nu avea scenariul pesimist ca 7 februarie va fi demis.

Gerea voia sa faca si privatizari importante, cum ar fi Plafarul, IOR. Intrebat de un reporter ce stie de remanieri, Gerea a parut sigur ca nu va fi atins de schimbarile in guvern.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News