Cine este Andrei Gerea?

Marti, 15 Octombrie 2013, ora 19:33 4885 citiri

Andrei Gerea, propus pentru a prelua portofoliul Economiei, dupa demisia lui Varujan Vosganian, este de profesie economist, se afla la al treilea mandat de deputat, este casatorit si are doi copii.

In calitate de deputat, este cel mai activ parlamentar, in primele sase luni de mandate avand deja 8 initiative legislative, peste 120 de interpelari si intrebari, fiind parlamentarul cu cele mai multe interpelari la adresa Guvernului.

Andrei Gerea, credite de peste 170.000 de euro la banci si un venit lunar sub 1.000 de euro

Conform CV-ului sau, Gerea, in varsta de 45 de ani, are, pe langa Academia de Studii Economice Bucuresti - Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, absolvita in 1997, si un curs postuniversitar, "Managementul Intreprinderii de Comert Exterior".

Gerea, propus la Ministerul Economiei: Ce ii cere "omologul din umbra" de la PDL

In perioada 2002 - 2004, Andrei Gerea a lucrat pentru mai multe banci, printre care Tiriac, Alpha Bank, Emporiki Bank si Eximbank Romania. A inceput insa ca electronist automatizari, angajat la Automatica SA, electronist la ICE Felix Computers SA, devenind ulterior director comercial la Van Soestbergen SRL si merceolog la INDUSTRIALEXPORT.

Andrei Gerea, inlocuitorul lui Vosganian la Ministerul Economiei (Video)

In 1996 - 2000 si 2000 - 2004 a fost consilier local la sectorul 1, iar in perioada 1998 - 2000 a fost si membru al Consiliului de Dezvoltare Regionala Bucuresti - Ilfov. In perioada 1999 - 2000, Gerea a fost membru al Consiliului de Administratie al Societatii Nationale Posta Romana SA.

Gerea are o vechime de 23 de ani in PNL, ocupand pe rand functiile de vicepresedinte al Organizatiei Tineretului Universitar Bucuresti, secretar Relatii Interne al aceleiasi organizatii si apoi vicepresedinte. In perioada 1994 - 1996 a fost vicepresedinte al TNL Bucuresti, vicepresedinte al PNL sector 1, iar din 2002 este vicepresedinte al PNL Arges.

Andrei Gerea este vicepresedintele Comisiei speciale pentru avizarea Proiectului de Lege privind Rosia Montana.

Conform declaratiei sale de interese, Gerea este asociat 50% la Valahia Investments SRl, asociat 66,67% la Valahia Motors SRL si asociat 15% la Gamma Asig Broker SRL.

A gatit pentru o vedeta Playboy

Inainte de a deveni ministru, Gerea si-a demonstrat si alte talente, chiar intr-o emisiune TV. Acesta a aratat ca e priceput in bucatarie, gatind pentru actualul consultant politic al lui Crin Antonescu, Niels Schnecker, vedeta Playboy Dana Savuica si actorul Claudiu Bleont, in cadrul emisiunii Cireasa de pe tort.

A ales atunci un meniu variat, gatind vinete prajite cu rosii coapte, tzatziki in varianta turceasca, salata de vinete cu nuci, cartofi cu rozmarin si cotlete de berbecut la gratar, cod si creveti, placinta cu carne, salata de fructe si dovleac copt cu miere.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
Gerea e Grebla fara burta ! Gerea e Calimente la costum !