Traseismul, legalizat Chiliman: Ponta sa zica prin ordonanta si cine sa fie presedintele tarii

Joi, 28 August 2014, ora 11:261827 citiri
Traseismul, legalizat Chiliman: Ponta sa zica prin ordonanta si cine sa fie presedintele tarii

Prim-vicepresedintele PDL Andrei Chiliman a vorbit, joi dimineata, despre ordonanta privind migratia primarilor propusa de PSD, la mitingul organizat de Alianta Crestin Liberala (ACL) in fata Guvernului.

"Daca tot a inceput (Ponta - n.red) sa dea ordonante de urgenta, sa dea ordonanta sa nu se mai tina alegerile si sa spuna cine sa castige. Pentru prezidentiale sa nu mai cheltuim bani, sa stabileasca dansul prin ordonanta cine sa fie presedintele tarii", a declarat Chiliman, transmite B1 TV.

Traseismul, legalizat: Protest de amploare la Palatul Victoriei - sedinta de guvern nu a inceput

Fostul liberal, care a trecut recent la PDL, fiind numit direct prim-vicepresedinte, a mai precizat ca OUG privind traseismul alesilor locali "este o lovitura data democratiei si statului de drept".

In plus, Andrei Chiliman s-a intrebat daca "Avocatul Poporului mai e Avocatul Poporului si nu a devenit avocatul prim-ministrului".

Traseismul, legalizat Avocatul Poporului, despre OUG privind migratia alesilor locali

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, a declarat, miercuri, ca nu doreste sa se antepronunte pe tema OUG referitoare la migratia alesilor locali. Intrebat cum va reactiona institutia in ceea ce priveste aceasta ordonanta, el a spus ca deocamdata discutia e despre lucruri care "nu exista".

Ordonata privind migratia primarilor va fi discutata in sedinta de guvern de joi, urmand sa fie aprobata in aceeasi zi.