Primarul Chiliman, asteptat la DNA in dosarul Dan Diaconescu

Luni, 28 Iunie 2010, ora 08:261293 citiri
Primarul Chiliman, asteptat la DNA in dosarul Dan Diaconescu
Foto: Arhiva

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, este asteptat luni la DNA pentru audieri, in calitate de martor, in dosarul Dan Diaconescu.

Chiliman a primit saptamana trecuta un telefon de la un domn care s-a recomandat a fi de la DNA, care i-a spus ca este chemat de procurori in dosarul lui Dan Diaconescu.

"Probabil vor fi chemati la DNA toti primarii de sector. Andrei Chiliman nu are nicio legatura cu cazul, nu a purtat conversatii telefonice cu Dan Diaconescu si nu a participat la emisiuni la OTV. Persoana care a sunat nu a precizat in ce zi ar trebui sa se prezinte domnul Chiliman la DNA. Primarul prin avocatii sai a cerut sa fie chemat printr-o adresa oficiala", a declarat, saptamana trecuta, Alexandru Ichim, purtatorul de cuvant al primariei.

Chiliman si Vanghelie, chemati la DNA in dosarul Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a fost eliberat vineri din arest, in urma unei decizii a tribunalului Bucuresti, care nu l-a considerat pericol social pentru ordinea publica.

Dan Diaconescu si un colaborator al OTV, Doru Parv, au fost arestati preventiv miercuri dimineata, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1, la cererea procurorilor DNA, pentru ca l-ar fi santajat pe primarul unei comune din judetul Arad, caruia i-ar fi cerut 200.000 de euro pentru a nu difuza un material compromitator despre acesta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii