PNL: Chiliman este un tradator si ramane asa pana la capat

Luni, 31 Martie 2014, ora 20:401122 citiri
PNL: Chiliman este un tradator si ramane asa pana la capat
Foto: Ziare.com

PNL afirma ca fostul liberal Andrei Chiliman "exagereaza" si "inventeaza" subiecte despre propria persoana, potrivit Departamentului de analiza politica si comunicare al formatiunii, in replica la solicitarea primarului sectorului 1 ca presedintele PNL sa nu mai transmita cetatenilor ideea ca el ar mai fi membru al partidului.

"Domnul Andrei Chiliman exagereaza si inventeaza subiecte despre propria persoana, in speranta ca astfel isi va mai aminti cineva si de existenta sa. Oamenii insa s-au lamurit ca Andrei Chiliman este un tradator, iar prin declaratiile sale recente pline de inversunare nu face decat sa demonstreze ca ramane asa pana la capat", sustine sursa citata.

Chiliman: PNL trebuie sa renunte la Antonescu, nu sa foloseasca abuziv si mincinos numele meu

Liberalii adauga ca Andrei Chiliman are dreptul sa opteze pentru ce tip de comportament il defineste ca om politic, dar "sa nu uite ca PNL a avut, are si va avea mereu o conduita demna, onesta si fara compromisuri".

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, presedintele Consiliului Consultativ al Initiativei Romania Liberala, a cerut luni public presedintelui PNL, Crin Antonescu, sa nu mai transmita cetatenilor ideea ca el ar mai fi membru al PNL, reamintind faptul ca a fost exclus din acest partid in 2013.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News